Jump to content

dr.boltz

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi tt 8n

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

dr.boltz's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. dr.boltz

    Задни тонколони

    Свалят се корите. Същата работеща.
  2. Колеги собственика на това TT, някой от нас ли е, оставено е за продажба в Порше запад. Ако някой има контакт с него ще съм благодарен.
  3. dr.boltz

    Задни тонколони

    В лявата колона има миниусилвател който прехвърля сигнал към дясната. Когато е повреден, не работят и двете. Аз лично си купих втора ръка колона за 20 лв. и реших проблема
  4. Багажника и всичко облечено в плат беше зле затова започнах да претапицирам в алкантара
  5. Напредвам много бавно, но до два месеца мисля да приключа
  6. Ами това е машината. Отвсякъде е за реставрация. Реших да започна от боята, но върви бавно и на парче
  7. Здравейте колеги! От VW се прехвърлих към Audi и то TT 8n 224 hp. Вагена си остава но вече е уморен затова миналата седмица си закупих въпросното ТТ. Което е също доста изморено но поне за тоя вентилатор има части на корем. Та в тази тема бих желал да споделя с вас реставрацията и впоследствие доработването на машинта. Ако това не е подходящия раздел, моля да ми укажете къде да се преместя.
  8. Здравейте колеги! От VW се прехвърлих към Audi и то TT 8n 224 hp. Вагена си остава но вече е уморен затова миналата седмица си закупих въпросното ТТ. Което е също доста изморено но поне за тоя вентилатор има части на корем. Та в тази тема бих желал да споделя с вас реставрацията и впоследствие доработването на машинта. Ако това не е подходящия раздел, моля да ми укажете къде да се преместя.
×
×
  • Create New...