Jump to content

cZrrr

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

cZrrr's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. cZrrr

    Bluetooth модул

    @DJANO как Колега, сподели за модула моля те, какъв е и от къде си го взел! Аз поръчах един евтин bluetooth накрайник I-Wave от ali-то, 30 пин, за да го вържа към айпод кабела от Denison-a, но не става и не работи, Denison-a не го разпознава или не знае какво да прави с него... и търся друга идея!
  2. cZrrr

    Bluetooth модул

    Тоест, функционалността я няма, или трябва да се "разкара" моторолата?
  3. С какво си го вързал към ММИ-я?
  4. Здравейте колеги, Искам да ъпдейтна аудиото/видеото с нещо по-модерно, което да може да се свързва със смартфон. Колата е със стандартен MMI 2, няма хард диск. Имате ли идеи как лесно да се ъпгрейдне на нещо по-модерно? В youtube има някакъв, който го върза с android tv box през аналоговото видео, но това ми се струва доста гето Някой наясно ли е с дали има други опции/алтернативи? Мерси предварително!
  5. Но за да е такъв случая, трябва много късмет...
  6. През телефона натиснах Send 4 пъти, съжалявам за 3те копирани поста... не виждам как да ги изтрия...
  7. Здревейте група! Твърдо съм решил да взимам А8-ца и в момента разучавам нещата. Гледам следната обява - https://mobile.bg/11555526602854797, някой има ли представа какъв е този "B7 пакет-оригинален пакет от 6. 0 W12"? Мерси предварително!
×
×
  • Create New...