Jump to content

Светослав Ангелов

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди а4 б6

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Светослав Ангелов's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей колега, Можеш ли да ме ориентираш за цена за полиране на стъклата и евентуално освежаване на рефлектори, може би и ксенон на късите. Това за ауди а4б6 комби с обикновени халогенни крушки.
  2. Здравейте, Вече съм с нови пружини и амортисьори, 4 пружини Lesjofors и 4 амортисьора Japanparts. Разликата спрямо старите 3 амортисьора Монро и 1 Закс, както и 4 умекнали с годините пружини, 1 от които счупена е Огромна! Частите които свалих са ми излишни ако някой ги иска да пише.
  3. Здравейте колеги, Търся да си купя задни пружини и предни амортисьори, колата е б6 авант, авф, куатро, ръчни скорости . Не държа да са нови, за това пиша тук. Ако някой колега има останали амортисьори или пружини, моля да пише. Възможно е да взема и цял комплект от 4 пружини и 4 амортисьора. В момента предните амортисьори са различни и това се усеща, а наскоро открих, че една навивка от задна лява пружина е счупена и съответно отзад в ляво колата е клекнала малко. Проблем е че не знам какъв е цветния код на пружините отзад, защото са ръждясали и боята я няма никаква. Ако някой колега е с такъв автомобил и каже какъв е цветът на пружините, ще съм много благодарен. Благодаря предварително на отзовалите се.
  4. Здравейте, темата е супер полезна! Следвай описаната процедура по демонтажа на моторчето и подмяната на би металната пластина с обикновена и се получи от раз, да добавя че трябва да се внимава с пружината която връща шнековия механизъм.
×
×
  • Create New...