Jump to content

Pavel11

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Pavel11's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. От казаното до тук разбирам, че още ми миришат краката за В8. За мен е по важно да взема стария модел но да е стегнат, а не новия, възможно най евтин и да се чудя после как да го ремонтирам.В интерес на истината има някакви В8 ръчка за 12-13к, но кой знае колко са уморени тези коли... Малко се изплаших от всичките писания за В7, 2.0, ще потърся 1.9 да го чуя как работи и каква динамика има и ще реша ок ли е за мен не е ли.
  2. Здравейте! Търся дизелово комби с ръчни скорости в ценовия диапозон между 8-10-12 000 лева и година 2007-08+. Важното за мен е да има нормалните екстри, които се използват в ежедневието (ел. стъкла, ел. огледала, автопилот, климатроник и т.н.) и поддръжката да е що-годе нормална. От гледна точка на динамика - мисля че 120-140 коня е ок, не съм състезател. Първоначално си насочих вниманието към B7 1.9/2.0TDI. Автомобилът е красив, интериорът е ок, има необходимите екстри и от изчетеното по форумите разбирам, че поддръжката е съвсем нормална. Също разбирам, че при последните модели 07-08 2.0TDI BPW доста от болежките на този мотор са излекувани. От друга страна 1.9TDI 116 конски сили е по-солидният мотор, но също така и по-трудно загряващият и по-тракащият Отново казвам, че това са неща, които съм чел не са от лично впечатление. Въпросът ми е при моделите от 07-08, кой е по надежният? 2.0 достатъчно подобрен ли е или пак си има болежки? И тук идва следващият въпрос, че в този ценови диапозон попадат и не малко В8 2.0TDI 120/143 коня. До колко В8-цата е по-добра от Б7? Въпросът ми идва от фактът, че доста се говори за малката разлика между В6 и Б7, така ли е В8? Поддръжката на В8 съизмерима ли е с на В7? Честно казано много ми харесват и двата модела. Ако при последните модели на В7 двигателите са ок спокойно бих си го взел. Но ако не са ок и разликата като поддръжка не е много фрапираща, бих поскътал ощя някой лев и бих взел В8. Благодаря за вниманието!
×
×
  • Create New...