Jump to content

fazioo

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А4 Б6

Персонална информация

  • Локация
    Ябланица

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

fazioo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги имам едно питане за Б6 1.9 ТДИ AWX .Понеже колегата е пенсионер пита има ли вариант да се премине от демферен към твърд маховик и какви са рисковете .Благодаря предварително.Аз лично му казах за проблем евентуален с скоростите и започване на тресене.
  2. Датчика не е проверяван колега.
  3. Ако шлиците са се изронили предполагам решението е нов компресор или бъркам. В събота ще го свалям и ще ви кажа какво се случва.
  4. Маслото на компресора е бистро.,шайбата се върти с лекота... Незнам от какво да е. Майстора при мен не е много компетентен на тема компресори. Ток до компресора стига. Пак казвам отказа от един път.Възможно ли е да тази шайба за която говорите. Просто искам от някъде да почна да търся проблема. Майстора каза че е свалял клапана и той е наред. Вътре в компресора няма следи от стружки или нещо подобно. Правих тест на системата няма течове от никъде.
  5. Да B6 съм колега. Няма ли начин да се обслужи компресора или си трябва нов.
  6. Здравейте, незнам дали трябва да попитам тук но.... Колеги имам следния проблем системата за климатика е пълна но нито климатика се включва нито перката. Отказа от един път. Ток до компресора има. Какъв може да е проблема. Нов компресор ли да търся. Може ли да е магнитната шайба.
  7. Здравейте колеги, От скоро време съм собственик на АУДИ А4 Б6 Авант и имам следния въпрос. На лоста за чистачки нямам копченце за борд компютър и в момента мога да видя само външа темп. и оставащи километри. Четох няколко теми, че със смяна на ключето за чистачки с такова което има това копче за борд комп. нещата може би щели да се получат и да мога да използвам останалите функци. Въпроса ми е има ли колеги които са пробвали и получава ли се наистина. Благодаря ви предварително. ☺️
×
×
  • Create New...