Jump to content

инжектопляктор

Members
  • Мнения

    53
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от инжектопляктор

  1. Продавам чисто нова плочка TPS за Golf3/Audi 80 B4 с номер 037907385А Става за моноинжекциите на Bosch на автомобилите от VAG групата. Би трябвало да е съвместима и с други марки автомобили, но нямам каталожни данни за тях. Поръчана за стария ми автомобил, който смених преди да дойде момента за смяната. Никога не е била монтирана на автомобил. Крайна цена - 35лв. ---- Продавам чисто нов датчик за задни светлини за Audi 80 B4/Audi A4 Предполагам става и за други модели Audi. Отговаря на номер VAG 012919823F Цена - 20лв. Поръчан за стария ми автомобил. Смятах, че проблемът е в датчика текущо поставен на автомобила, а се оказа скъсан кабел по ел.инсталацията. Никога не е монтиран. За контакти - ЛС. За правилата - тел: нулаосемседемшестпетчетириосемчетиридвеедно. Изпращам с куриер.
  2. Здравейте, След смяна на накладки, понеже старите свиреха натиснах няколко пъти по-силно спирачния педал за да може да уплътнят накладките към дисковете. Единият спирачен маркуч се пръсна. Понеже знам, че работата по тази част на спирачките е тегава я закарах в сервиз наблизо. Смениха маркуча, но отказват да пробват да развиват пробката за обезвъздушаване на апарата. Според тях ще се скъса. Спирачки има, но са далеч от идеалните. Обезвъздушавано с маркуча. Има ли начин да имам нормални спирачки ако се повтори обезвъздушаването така, има ли въобще начин да се развие пробката или да се премахне и да се ремонтира апарата и какви са вариантите, които не налагат замяна на апарата? Причината да не искам да го заменям е, че намирането на втора ръка е трудно, а по Интернет не се знае какво ще пристигне и дали няма да е в същото или по-лошо състояние. Нови апарати няма, а цената на рециклираните е доста солидна. Колата е Audi 80 B4 2.0 ABT.
  3. Привет, Имам проблем с аудито. Понякога на произволен принцип, рядко... Забива при ускорение. Не може да вдигне повече от 2000 оборота и няма мощност. През останалото време е ок. Кабели и свещи са нови. Бобина, датчик на хол? Прави го и на газ и на бензин. Обикновено като я запаля и като карам понякога губи, после се оправя.
  4. Интересното е, че при включена скорост не можеш да преместиш лоста че да чукне. Когато е изключена от скорост - може да чукне в купето предполагам. Гледах за монтажа и в онзи сайт за автотунинг и никъде не пише, че може да има нещо такова. Тампоните на кутията и мотора как да ги проверя? И отдолу лесно ли се стига лостовия механизъм за превключване на скоростите? Що иде реч до включването на скоростите - няма нищо общо с преди. Включват почти идеално.
  5. Сложих новия шарнир. Дойде от аутопауър. Превключва Ок. Но на 1 и 2 като дам по-наляво лоста чука все едно се удря някъде долу. Някой с идеи какъв може да е проблема и как да се реши?
  6. Колега, можеш ли да ми го намериш това и да ми съдействаш да ми го изпратят? Аутопауър върнаха отговор че го нямат. Никъде го няма.
  7. Купувам лайстнни/кори около предното стъкло вътре за Audi 80 B4 За контакти - на ЛС или нула осем седем шест пет четири осем четири две едно. За цялата страна. Може да ми ги пратите с Еконт.
  8. Благодаря. Имам резервно оригинално, но благодарение на теб поръчах и от Голф1 и ще пробвам с него. Писна ми тия скорости да ги улучвам на магия, най-вече задната. Надявам се ще се оправи това?
  9. Можеш ли да го покажеш или нарисуваш картинка преди да разглобява някой да го види? Не го намерих, но го поръчах от Интернет. Мейле 55лв, JPGroup - 38лв. Ентусиазира ме, но какво означава "1см от втулките"? Да знам какво да правя, ако реша да модифицирам и аз.
  10. Откъде? Не ми излиза никъде с тоя номер нищо в БГ.
  11. Какъв е парт номера или можеш ли да го покажеш? Заръчал съм го от колегата по-горе, но ми е интересно от Б2 или голф1 става ли без преправяне? Защото за Б2 излиза май 903711118E, а това го няма никъде. А за Голф1 излиза като резултати съвсем различна система за превключване.
  12. Къде мога да намеря по-евтино тампона за скоростния лост, където влиза ябълката? Каталожен номер 893 711 334 B Излиза по-евтино само в Русия - на цена 60-70лв. В България ми искат близо 200! Заместителите на JP Group и OSCA ги няма също, всички казват че са спрени от производство. Тая част се ползва в Ауди до 2002 година, така че е странно да е ненамираема. Средното на тая снимка търся. 200лв за пластмасово-гумен тампон на метална планка е лудост! Един двигател излиза 150лв втора ръка. За 300 ще взема още едно ауди цялото за резервни части - бракувано!
  13. Жилата са били много натегнати от майстор, при който бях я оставил. Рибката не може да слезе по тази причина. На аудито отдолу св натягат и е неудобно. Късно го видях
  14. Главина - 30лв. Лагер FAG заден - 20лв. Не ми мяза на скъпо. Ама е разсипия. Превъртя гайката на задната главина. По 30 години не се сменя главина и няма проблеми, ама като се намесят пишман майсторите и... Добре поне че е лесно.
  15. Здравейте, след смяна на 2 задни лагера, един от които заклинил, а от другата страна замазана резба и смяна на главина свалях и от двете страни накладките. Следователно като ги слагах бутнах рибката за реглажа, инак не влиза барабана. Сега нямам ръчна. Как да помогна на автоматичния реглаж да спусне рибката, защото нямам ръчна в момента почти. И жилата са нови, накладките са ми нови и пружините на апаратите също, както и цилиндрите спирачните. Моля за акъл. Знам че се регулира само, но не мога да го чакам. Пробвах да натисна крачна и да дърпам ръчна и има минимална промяна, но не е достатъчно. Преди манипулацията имах ръчна що годе ОК.
  16. Смених радиатора на парното. Вътре рязани жици зад таблото. 2 дни ги оправям.
  17. Има добър външен вид. Моята я взех с не чак толкова добър с идеята, че се ремонтира евтино и поне двигател и скорости са железни. Е, оказа се иначе.
  18. Никой не говори за консумативите, а за странните инженерни решения и проблеми, които с годините се проявяват като следствие на тях. Имах пасат 89та и седалките бяха опънати. На аудито всички висват. Кутията не е текла - превключват се скоростите иначе. За някои неща не съм съгласен.
  19. Решение на проблем със седалката.. Преди - https://pasteboard.co/IBXTXt4.jpg Сега- Шита собственоръчно. Взето парче от пасажерска и присадено на шофьорска. ------- Решение за водата - полиуретан около таблото с предпазителите и навсякъде, където има нужда. За филтъра - намиране на здрави пластмаси и покриване с полиуретан да не гният от слънцето на ключовите места.
  20. Колега, не искам да започваме флейм, но - Passat B3. Passat B4 също, Fiesta MK3. Говорим за коли отново от ранга на 25+ Ако не бяха някои други благинки, Аудито отдавна да е литнало което е при мен. Или просто взимаш горната част от пасажерска седалка и я сменяш. Но не е 2016 година. Майсторът ми каза "Ти защо ще я правиш да не пуши - нека си пуши на масло и я карай така". Аз му казах "Заради екология - не искам да тровя всички на масло и да ме спрат от движение като технически неизправен". Тия коли се карат или защото се правят лесно или заради фенщина. При мен е първото - търся кола която да работи и да я правя по-евтино от по-нова година, а не да дам 400лв за алуминиев носач.
  21. 200лв за стъпково не са малко на фона на стойността на автомобила. А обявата която си дал - който се е приготвил с 14 бона ще си вземе нещо доста по баровско. И най-вероятно ще дадеш 14 бона и пак ще ремонтираш същото. И 14 бона за кола без климатик... За 8 взимаш дачия 2016 с климатик, върната от лизинг. С борд компютър и навигация с мп3. Но темата не е за това. Казаха ми че са здрави, но явно зависи. Ако това което съм написал сега го имаше тогава, когато аз взимах, ама така систематизирано, най-вероятно щях доста по-добре да си помисля.
×
×
  • Create New...