Jump to content

Deyan Makedonski

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Deyan Makedonski

  • Рожден ден 20.10.1990

Друго

  • Kaра
    Audi A6 Allroad (4F)

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Varna

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Deyan Makedonski's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам парктроник модул за 8 датчика + визуализация + камера за A6 4F -> 100лв.
  2. Като цяло изключвах датчиците един по един и с VCDS проверявах грешките, и накрая излезе кой е дефектирал, след смяна всичко си тръгна нормално.
  3. @Chanchev според техниците в сервиза където я проверяваха последно, модула не подава напрежение то датчиците и съответно нито един от тях не сработва. Затова си мисля че може да има някъде прекъснат или укъсен кабел. Реално нито един от датчиците не цъка, на фона на това че имам 8 ... малко би било странно всичките пък да са изгорели
  4. Случайно имам под ръка едно A3 8PA 2005 със заден звуков парктроник, дали модула би свършил работа за тестване? или да свалям броните и да замервам.
  5. Благодаря за отговора, ще премеря тези дни да видя какво е положението. Трябва явно да свалям броните за да меря датчиците, като предполагам че там някъде ще да е проблема явно. Дали би помогнало ако настроя модула да отчита само предните или само задните датчици, евентуално да локализирам по някакъв начин малко по-точно и да не свалям някоя броня напразно?
  6. Здравейте, имам следният проблем с парктроник на A6 3.0 TDI Allroad 2007: - На скоро закупих колата и не работеше, само изпиуква един път продължително при вкючване на заден ход, премигва екрана, като се опитва да изкара асистенцията и прекъсва и се връща на предният екран. След диагностика, ми казаха че се е скапал модула, и закупих друг със същият номер, който обаче беше настроен и за камера, а колата няма такава. Когато го закачихме на колата, реално на MMI се показа екрана за задна камера + асистенция, но реално не получаваше явно никакъв сигнал и на екрана показваше просто някакъв noise. Препрограмираха модула да е само асистенция без камера, и сега пак сме в изходно положение (т.е. отново се случва само премигване на екрана и изпиукване) Реално грешката която дава при диагностика е следната: - Supply Voltage for Parking-Aid Sensor 002 - Lower Limit Exceeded (прикачвам и снимка) Някаква идея какво може да е ако не е модула, защото се съмнявам че в крайна сметка имам 2 модула и нито един не работи. Благодаря предварително
  7. По талон 02.12.2005, колкото до киломентража ( 192 000км ) прикачвам снимка направена преди малко + снимка на стикер в багажника на колата.
  8. Колата се кара ежедневно. Много запазен бял кожен салон. Почти всички екстри за модела: автопилот, автоматични чистачки, затъмняващо огледало, BOSE озвучение, щори на задните врати, уникални лети джанти и др. Обслужена на 20. 04. 2019: всички филтри и масло. Сменен EGR и Катализатор преди 20 000км. Имам разписки по всичко направено за колата, откакто съм собственик. Колата от 2 години се държи само в гараж. Регистрирана във Варна. Продава се поради нужда от по-голям автомобил. Цена: 7 900лв.
×
×
  • Create New...