Jump to content

invontor

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Q7 3.0 TDi

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

invontor's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Минавал ли си през това и доволен ли си от резултата? Също ако си от София, може ли да ме насочиш към някой, ако знаеш читави (може и на ЛС) Мерси предварително!
  2. invontor

    Q7 в авариен режим??

    @urumkata Здравей Колега, може ли да дадеш малко повече инфо за смяната на ДПФ-а ?
  3. Здравейте група, От скоро се появи проблем с примигване на подгревна лампа, engine check и влизане в авариен режим. След като закарах колата до сервиз с пътна помощ, грешката и чека изчезнаха и колата отново се движеше нормално. Спорет майстора, ДПФ-а е започнал да се задръства и е време за ремонт. Колата се кара основно градско, което съм убеден, я задушава здраво. За хората, които може би са се сблъсквали с този проблем или са правили този вид ремонт, въпросите ми са : - Слагане на добавки за почистване на ДПФ и Горивна система, ще помогнат ли ? - Ако сте сменяли ДПФ филтър, дали сте взимали нов или втора ръка и горе-долу колко излиза удоволствието за подмяната? - Ако сте махали ДПФ и заедно с тях, Вихрови, ЕГР и т.н.; как се движи колата, създава ли проблеми и минавате ли технически преглед? Всеки съвет е добре дошъл, благодаря предварително!
  4. Причините може да са много... Задвижването на вихровите клапи е с електрическо моторче и то или работи или не, така че най-вероятно не е то. Провери в Google, какво означават тези грешки, но най-вероятно са Вихрови, Турбо и Още нещо, със примигваща лампа на подгрева. На скоро и на мен ми направи същия проблем и майсторът, при когото ходя каза, че според него, ДПФ-а се задръства и е време за даване на доста пари . А колата ти губи мощност, защото влиза в авариен режим. Все още не знам и дали това е на 100% проблема при мен, за това и влезнах отново да потърся други хора с такива проблеми и дали има други решения.
  5. invontor

    Проблеми със заден стоп

    Благодаря много за съвета, а дали знаеш някой, който би могъл да се оправи пластинката?
  6. Здравейте колеги, Имам следния проблем и търся съвет: През седмица ми гори една от крушките на единия стоп и мисля, че е проблема във фасунката (на снимката има показано как е прегоряла пластинката). Колата е Audi Q7 2007-а година. - Може ли да се смени само фасунката или трявба целия стоп? - Знаете ли от къде мога да намеря да купя такава? Благодаря предварително!
  7. Здравейте колеги, търся свестен сервиз в София. Искам да сменя масло на скоростна кутия (знам, че трявба да е доста добър сервиза, за да не прецакат скоростите), смяна на ролки + пистов ремък, смяна на картерен филтер, диагностика на двигател. В дългосрочен план да поддържам колата там. Благодаря предварително!
  8. invontor

    Сервиз София

    Ако все още подозирате в реклами и прочее, насочете ме към тема с такава дискусия или ми пишете на лично. С радост ще изтрия тази тема
  9. invontor

    Сервиз София

    Здравейте на всички, Далеч съм от реклами или т.н. Просто се опитвам да намеря свестен сервиз, защото имам неща, които искам да сменя и нежелая да се вкарам в беля. До сега не съм карал Ауди и не желая като тръгна да сменям разни неща, да не се отворят още един куп. Ако имате желание да помогнете, бих се радвал... Рових се във форума, но никъде не намерих подобна тема... Точно по тази причина си направих акаунта от преди няколко дни, разчитайки на съвети на хора, които карат по-дълго време от мен Ауди.
  10. invontor

    Сервиз София

    Привет Ванка, Мерси за предложението! Може ли да разкажеш дали си правил по-сериозни ремонти или само обслужване? На мен ми препоръчаха сервиз Vagen, в княжево, като специлизиран за Ауди. Имаш ли наблюдения за него (или някой друг от форума)? Мерси предварително!
  11. invontor

    Сервиз София

    Привет на всички! От скоро съм собственик на Ауди Q7 3.0 TDI 2007 година и си търся свестен сервиз, където да мога да я карам за поддръжка. До сега не съм карал Ауди и не съм сигурен накъде да се насоча. Търся място, където си разбират от работата и няма да отворят повече работа от колкото е имала преди това... Всякакви предложения са добре дошли!
×
×
  • Create New...