Jump to content

dobs77

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди а2

Персонална информация

  • Локация

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

dobs77's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. незнам колега, аз и аверите пробвахме къде ли не , и какво ли не. Засега ще я караме така , пък по нататък ще я закарам на професионалисти...Пък и нали си има климатик - за кво ми е прозорец ??? . Шегувам се разбира се....
  2. не показа нищо за конкретния случай затова се мъча сам???
  3. отново разгледах меката връзка, пробвах кабелите с пенсети,отворих кората,проверих дали идва ток до панела - идва (захранващият от дебелите кабели) И пак нищо. Сега искам да смъкна панела за проверка . Някой можели да ме светни как се смъква - да не объркам нещо с жилото за стъклото. Свързано ли е с моторчето , или е на шлици ???
  4. о'к , днес пак ще погледна там. Малко по-обстойно. Дано съм пропуснал нещо.
  5. Точно за него си мислех и аз. Този който е на вратата. Затова търся други мнения преди мойте заключения ???
  6. Здравейте колеги.. Audi A2 -1,4 tdi- 2001год. Та болката ми е следната. Изведнъж на предна дясна ( пасажерска )врата спря да работи цялата електроника. ел.огледало, ел.стъкло, (заключване-отключване). Абе всичко отказа - тотално. Единствено на нея. -Гледах бушоните - здрави. -Отворих кората - връзката и кабелите са здрави. НА ВАС РАЗЧИТАМ ЗА НЯКАКВИ ДРУГИ ИДЕИ ??? Благодаря !!!
×
×
  • Create New...