Jump to content

ssxnetwork

Members
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A8L

Контакти

  • Website URL
    https://shapki.bg/

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Bulgaria

Последни посетители

544 профилни разглеждания

ssxnetwork's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ssxnetwork

    3.0 TDI Вибрация

    Проблема е решен, оказа се разбит висящ лагер на кардана.
  2. ssxnetwork

    3.0 TDI Вибрация

    Шайбата е проверена и е здрава, няма луфтове. На място го няма, само в движение. Чудя се дали няма да е някой тампон на скоростите или на двигателя, другото е нещо по ходовата част.
  3. ssxnetwork

    3.0 TDI Вибрация

    Здравейте колеги. Ауди Q7 4L 3.0 TDI 239кс има лека вибрация около 1400 оборота при натисната газ и поддържане на тези обороти, няма значение на коя предавка е. Някакви предположения от какво може да се получава?
  4. @Ivan1114 в багажника, мисля че дясната кора при акумулатора имаше кутия, обаче не мога да си спомня точно кой бушон е, но трябва да се вижда на схемата под капачето.
  5. Ако си от София, мога да препоръчам сервиза на Микрон Доцев, посещавал съм ги по друг повод, но една от улугите им е точно ремонт на автобрави както и различните механизми по тях.
  6. Рециклирането е по между 300-350лв на амортисьор и толкова за възглавница. Повечето дават 1 година гаранция и обикновенно си я зикарват.
  7. Ако на някой отново му се появи такова леко притропване, вдигате колата на лифт и ако изчезне значи е амортисьор пс. Сега видях че вече съм го казал, ама нищо: повторението е майка на знанието
  8. Пробвай да вдигнеш колата на лифт и покарай да видиш дали тропа, ако е по-малко или изчезне най-вероятно амортисьор. Аз рециклирах този от шофьорската страна 350лв с една година гаранция. Бих предпочел тази опция пред 200$ за китайска част
  9. ssxnetwork

    Стопове, D3, facelift

    Не знам дали в случая ти трябва бояджия, лака на спрей няма ли да свърши същата работа?
  10. Дясната панта се изкривява с времето и твоята очевидно е крива, от там идва и тормоза на моторчето. При мен е абсолютно същото, но ще видя кога ще взимам нова панта.
  11. Да, имам крива панта на багажника и може би от там идва товара върху мотора
  12. При мен се оказа изгорял бушон. Интересното е, че на всеки 5-10 отваряния на багажника бушона гори, вече 5 пъти го сменям в рамките на месец 🤔
  13. Мисля че в този случай се сменяха някакви пружинки в задната част на багажника.
  14. От ибей го поръчах, да взех си парите обратно, но загубих 2 месеца в чакане. От алиекспрес преди години се бях опарил и от тогава спрях, но тогава защитаваха повече продавачите от колкото клиентите.
  15. Моето работи но по продължилтелно време, на диагностиката го записва като грешка. Поръчах едно за 100лв от Китай преди 2 месеца и не дойде. Сега поръчах второ от Германия за 150, дано дойде до десетина дни.
×
×
  • Create New...