Jump to content

floddy

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Mercedes e320 w211

Персонална информация

  • Локация
    Раковски

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

floddy's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, можете ли да ми препоръчате сервиз за смяна на маслото на скоростната кутия на Audi a5 2.7 multritronic? Да бъде в Пловдив.
  2. Пичове това със кутията се оправи, явно е било щото тръгвам на S и не изчаквам да превключи както трябва, но сега стана нещо със ръчната спирачка. Като се кача и пробвам да я запаля, таблото почва да свети цялото и ръчната и тя и пише Parking brake malfunction и не мога да запаля колата.. И когато сляза, заключа я и я отключа пак се оправя.. Това се случва когато повече престои автомобила - над 3 часа.
  3. Начи взех я, но при потегляне на задна или на предна има пресепване и се чуди дали да тръгне. На моменти става така един път не един път да. Обадих му се и ми каза, че имало някакво зацепване на мултитроника, в който трябва да изчакаш 1 2 секунди преди да тръгнеш да зацепи. Има ли нещо вярно или ?
  4. Ами не се сетих преди това да питам тук и само се допитвах до приятели.. Не мислете, че ви будалкам или си правя шеги, наистина ще я купувам и искам да знам с какво ще си имам работа по-нататък. Мерси
  5. Той ми каза, че не се интересувал много от ремонти и такива, само я давал в сервиза и му я оправяли квото имало .. И не не съм карал такава кутия
  6. Ами той пича искаше той да си го кара, че нямал вяра на други , но както казах никакво чукане, никакво тракане, нищо вървеше много добре. А за мотора ? Нещо по-сериозно има ли там?
  7. Здравейте, вчера капарирах една а5ца купе 2.7tdi multitronic 190ps и се питах дали има някакви сериозни проблеми с колата, дава ли дефекти, как е автоматика ? Чел съм, че бил много проблемен мултитроника.. Пробвахме колата, естествено аз се возих и при смяна на предавките не се чуваше и усещаше нищо, при смяна на задна и директна на място си стоеше на едно място, нямаше никакво чукане и като цяло колата ми се виждаше запазена, но не се знае. На 180000км е 2008 година. Та какво мога да очаквам от колата като дефекти, ремонти и обслужване ?
×
×
  • Create New...