Jump to content

PJ4e

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно PJ4e

  • Рожден ден 16.07.1985

Друго

  • Kaра
    A4 Avant 1.8T B6 8E

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

660 профилни разглеждания

PJ4e's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Как е управлението на Б6 с мултиволан от Б7 имали някаква разлика или някакви проблеми, примерно при пълен ляв или при пълен десен. Някакво приплъзване?
  2. Да, колеги, това реално ме притеснява. Не е шега работа. Колебая се много. Аз по принцип си спазвам ограниченията и не влизам в рискови ситуации, ама не се знае от къде ще ти дойде. Четох че при Б7 имало отваряне на бега на 2 нива, а при Б6 на едно, но повече ме притеснява управлението на самата кола. Да не изпуснат нещо зъбите или не знам и аз. Може ли колеги, които са правили тази смяна да споделят опит?
  3. Колега, може ли да ме насочиш към този човек? Бих искал да се свържа с някого от София, който е слагал 3лъчев мултиволан с ейрбег и темпомат от Б7 на Б6 бензин куатро ръчка с 4тири лъчев немултифункционален волан и без темпомат.
  4. Колега дай малко повече инфо, кой двигател, на колко км си, ръчни скорости, гуми, каква ти е газовата и т.н. Аз последно градско засякох 17/100 градско разход газ. Audi A4 Avant 1.8T Quattro, B6 8E, 150hp (110 KW), 2002, Бензин-ГАЗ, 5 ръчни скорости, код двигател AVJ, газова BiGaz, гуми UNIROYAL RAINSPORT 3 205/55 R16 - напомпени на 2.5 бара, 2ма души в колата, без багажи и излишни товари. Нормално каране в задръстванията в София. Колата уж е на 200 000 км, но сигурно е на 500 000 😃 Почти не сменям предавка над 2500 оборота. Този уикенд я засякох на магистралата, през повечето време със 140 км/ч., - 12/100 газ. Всички стойности са с работещ климатик.
  5. Все още не мога да размера колко точно литра е резервоарът, тъй като никога не е бил празен, та чак колата да спре, а и никъде не пише точно колко е. На едно място пише 60 литра, на друго 66, на трето 70 лв. В момента ми е до половината. Ок ще го напълня до горе, ще измина 100 км и пак ще го напълня догоре, ама като не знам колко е?
  6. Благодаря за насоките. Запазих час при @Муцев. Дано да оправим нещата, ако има нещо. Иначе бях и при https://gazserviz.net/ за още едно мнение, но не успяха да се свържат с компа на газовата. Иначе отношението им беше супер. Човека заряза една друга кола заради мен, мъчи се един час и накрая ми се извини, нещо софтуера им, не знам и аз, ама иначе много читав. Имал колега в отпуск, който щял да се справи, ама ще си отида първо при Муцев. Иначе по документи това ми е конфигурацията: BiGas MP48 Резервоар на мястото на резервната гума: AMS Събира 30 л. от обем 37 лв. Изпрарител, спирател клапан, индикатор за налягане, предпазен клапан, дистанционно управляем работен клапан: Shark Пълначка: Feroni Тръби и маркучи: Faro Горивовпръсквачи: AEB Електронен блок за управление: BiGaz Още е в гаранция, но хората в сервиза в който са я монтирали нещо не им се занимава. Много се дразня на пренебрежително отношение, аз ако разбирах нямаше да ги питам, а като ги питам... какво питам като не разбирам =).
  7. А някой може ли да препоръча читав сервиз в София за газ, където си разбират от работата и най-вече от настройки по Ауди? Препоръчаха ми https://gazserviz.net/ - някой има ли лични няблюдения от тях?
  8. Здравейте, Искам да попитам, за Audi A4 Avant 1.8T Quattro, B6 8E, 150hp (110 KW), 2002, Бензин-ГАЗ, 5 ръчни скорости, код двигател AVJ Коя марка газова е най-подходяща и в каква конфигурация, за да понесе нормално чип. BRC, Landi Renzo Evo, Lovato? И съответно може ли да препоръчате сервизи в София, които си разбират от работата и разбират от найстройки. В момента съм с BiGas MP48 и нещо не съм доволен. Голям разход, от там където са я монтирали казват че в тази конфигурация ще понесе чип, от друг сервиз ми казват, че няма да може.
  9. ок, а колко реално е обема на резервоара?
  10. Здравейте колеги, Прочетох темата, тъй като мисля че и моя климатик може повече да охлажда. Audi A4 Avant 1.8T Quattro, B6 8E, 150hp (110 KW), 2002, Бензин-ГАЗ, 5 ръчни скорости, код двигател AVJ. Сега пробвах. Старт на студен двигател, пускам климатика перката се върти, спирам климатика - перката спира.
  11. Здравейте колеги, Извинявам се, нов съм във форума и само от 2 месеца съм собственик на Audi A4 Avant 1.8T Quattro, B6 8E, 150hp (110 KW), 2002, Бензин-ГАЗ, 5 ръчни скорости, двигател AVJ, и се опитвам да разбера дали няма някакъв проблем, понеже последно ми даде 17/100 градско газ. Карам с гуми 16ки, ако има значение. Въпроса ми е как точно да засека точен разход. Газовата ми е още в гаранция и от сервиза ме питат колко ми е разхода на бензин. Търсих точна информация, на едно място пише че резервоара ми е 60 литра, на друго 66 литра. Идеята ми е да заредя до горе, да измина 100 км и да заредя пак. Не вярвам на показанията на компютъра, въобще не са верни.
  12. PJ4e

    Слаб климатик - B7 1.8T

    Здравейте колеги, И аз се интересувам от темата. Може ли да препоръчате стойностни сервизи за климатици в София, където да си разбират от работата и и най-вече да могат да направят качествена диагностика на Audi A4 Avant 1.8T B6 8E 150hp 110 KW 2002 quattro Бензин-ГАЗ AVJ 5 скорости. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...