Jump to content

kkamenov1

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Друго

  • Kaра
    Audi A6 4F

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

kkamenov1's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. С нормално окачване е колата (не е даже и със S line-овото). Само опирането ли може да е проблемът? Нещо друго може ли да се появи като проблем? Защото доколкото гледах по разни сайтове стандарт си е 245/40
  2. Здравейте, колеги Джантата е 8Jx18" и досега карах с гума 245/40, но да попитам може ли с 245/45?
  3. Сменили са ми 3 от пистовия ремък заедно с обтегача и 2 на ремъка на помпата за високо налягане. Водна помпа и аз не съм сменял Ето един запис. Не мога да кача видео, че тела ми прави видеа с голям размер. Чува се един постоянен "тррр" звук. Jan 9, 7.10 PM.mp3 Мисля да сменя ремъка на помпата за високо налягане и ролките към него с оригинални и да видим какво ще стане
  4. Карам така вече 3 месеца и е много дразнещо
  5. Здравейте, колеги! Колата е 3.0ТДИ 2010г. и скоро правих обслужване и ми смениха и пистовия ремък заедно с ролките и обтегача и ремъка на помпата за високо налягане с неговите ролки, но веднага след това се появи един странен шум, който се чува в купето и то само между 800-1000 оборота при бавно каране. Шумът е по-осезаем като съм давал повече газ и като съм на Директна скорост и не изчезва докато не мина тези обороти. На паркинг много рядко се чува. Съмнява ме да не идва от този ремък за помпата за високо налягане или от някоя от ролките. ПС: Частите не бяха оригинални. Ремъците бяха континентал, а ролките ИНА
  6. kkamenov1

    Вибрация в купето

    Ако карам на по-ниска предавка (4-та) я няма вибрацията. На 5 или 6 се получава.
  7. kkamenov1

    Вибрация в купето

    Колата е 3.0тди. И аз си мислех, че е от гумите и миналата седмица ходих на баланс, но се оказа че всичко е ОК
  8. Здравейте, От известно време забелязвам, че като се движа със 120-140 км/ч се усеща някаква вибрация в купето като леко подавам газ. Като отпусна педала на газта също не изчезва, освен ако не падне скоростта под 120 км/ч или се вдигне над 140 км/ч - тогава изчезва. Изчезва и като настъпя повече газта. Някакви идеи от какво може да е причинено?
  9. Здравейте, Днес докато седях в задръстване изведнъж ми изписа ESP Fault и веднага след това TPMS fault. Имаше леко разтреперане и колата влезе в авариен режим. Изгасих я и я запалих пак минах 100-тина метра, и пак ми ги изкара тези грешки, и след второто гасене/палене се оправи. Като я закачихме на диагностика беше записала доста грешки, но тази беше най-интересната. Някакви идеи къде може да е проблемът? Поздрави и благодаря предварително!
  10. kkamenov1

    Пукане във волана

    Ще пробвам със смяна на маслата да видим как ще е. А иначе въпросът с рейката, ако е прецакана какви са признаците и как се оправя (рециклиране ли, нова ли направо)?
  11. kkamenov1

    Пукане във волана

    Еми то по скоро не е вибрация а леко пукане и все едно волана става леко по свободен и има някакъв лек свободен ход. Доста е странно и е малко трудно да Ви го опиша А за виенето със сигурност не е от големите джанти така ли? Странното е че преди имах пасат и пак го правеше при пълен завой а беше само на предно
  12. Здравейте, колеги! Нещо напоследък се чува от волана едно леко припукване (вътре в купето), когато съм в спряло положение и леко разлашкам волана наляво-надясно даже някой път и като карам по павета например. Също така и когато въртя волана почти докрай чат-пат се чува едно свирене като от вовузел най-вече като паркирам назад. Мисля си, че проблемът може да е защото съм с 20'' джанти или другото, което много ме притеснява е рейката. Какви са Вашите мнения по въпросите? И дали някой ги е срещал тези проблеми?
  13. Здравейте, Търся оригинални джанти за Ауди А6 4Ф като от снимките. Размери: 8j/18''/57.1 отвор или 8.5j/19''/57.1 отвор.
×
×
  • Create New...