Jump to content

Dhgogo

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Dhgogo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колата я карам вече 5-та година и със сигурност не е нормално поведението в момента. Винаги се палят , а сега въобще не включва. Варианта ръчно да си пускам дългите го има разбира се , но е като да имаш автоматик и ръчно да си превключваш скоростите…. мерси все пак за отговора колега.
  2. Здравейте колеги! Имам следния проблем с моята кола - А6 2016г. C7: когато пусна автоматичната функция на фаровете ( с пълния матричен фар съм ) , т.е. да осветява различни части от пътя, реално не я активира ( иконата auto свети на таблото, но не пали синята икона за дълги светлини, все едно си седи в готовност ) Проблема сеявява избирателно, тоест има моменти , когато си се пуска. Наблюденията са ми при изпълнени условия скоростта да е над 60 км/ч , както и да съм извън населено място и да е тъмница ( без допълнителни много светлини ) така че със сигурност не е от там проблема. Колата не дава грешки на таблото. Нямам възможност да я чета. Моля ако някой има насоки да ги сподели и ако трябва да я карам и на майстор. Поздрави!
  3. Да правим колективно дело срещу Ауди?
  4. Моя ММИ същи е с последна версия карти и спфтуеър , не работи да кажем толкова мазно като да си пуснеш Кар плея, но лично аз предпочитам фсбричния Гугъл мапс, защото имам навигация и между часовниците на малкия дисплей, както и на хед ъп дисплея, а това с Кар плей го забравяш ( както и безчижната връзка с колата ). за мен също се оказва голямо разочарование. В разговор с един дилър ми каза , че всички коли преди 2018 изпадат с Гугъл мапс, а след 2018 продължават да ползват топографски карти , но с изображения от сателитите , а не от Гугъл.
  5. Е да де, ама като си купувал колата си платил за навигация с Гугъл мапс. Все едно да отидеш на сервиза и да ти свалят 50 коня щото така са казали от ЕС. П.С. Мойта май умре тотално, не иска да напълни Гугъл долу вдясно и съответно картата е без топография :(((
  6. Dhgogo

    Снимки на А6 4G

    Хайде и още някоя да споделя😊
  7. Колеги, забелязвам, че от известно време ( може би месец - два най-много ), Гугъл мапс извън София , като се зумне карата и седи размазано , а примерно в София , както се казва и колите се виждат от сателита. При вас наблюдавате ли подобно нещо? п.с. Колата е с Ауди мми плюс, 2016г. С последна актуализирана карта 2020-2021г.
  8. След смяна на датчика всичко е 6.
  9. Майстора след диагностика , каза , че някакъв датчик е дал фира. Чакаме сега да дойде по поръчка, че бил по-специален. Дано след подмяна всичко е ОК.
  10. Здравей колега, благодаря за мнението, което покрива и факта , че въпросния проблем се случи точно , когато реших да пробвам един резервоар от бензиностанцията на маГарешки ☹️ Допреди това съм зареждал само шелска нафта и откакто карам колата ( от 40к км от Германия ) никога не са ми съветвали подобни аларми.
  11. Dhgogo

    Снимки на А6 4G

    Ето я и моята:
  12. Здравейте, онзи ден ми светна лампа за влошено качество на газовете, а на следващия ден и за ДПФ. пробвах да покарам по динамично извънградско , за да изчисти , но двете лампи останаха да светят . Колата като поведение е нормална, даже ако не друго педала на газта се усеща по “responsive”. Отзад ми направи впечатление , че смърди неприятно от ауспуха , но не излиза някакъв видим пушек. Записах час за майстор за Петък, но за сега не смея да я карам. Отделно с един приятел закачихме да прочетем грешките, но седят само като кодове , та ако някой може да помогне и да каже евентуално къде е проблема? грешките са: 4807 ROD 4483 ROD 9823 ROD 9120 ROD Колата е 2016, битурбо тди 320 к.с. вече на 152к км.
×
×
  • Create New...