Jump to content

bbobore

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

bbobore's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте банда. Последно Ravenol VMO SAE 5W-40 пълна синтетика ли е? На немския сайт пише:Synthetic, а на българския Fullsynth. Едва ли има някакво огромно значение, но ми стана интересно да разбера. Мисля да сложа такова на А3-та, която е помпа-дюза и е само с катализатор. Кара се на 80% градско. Мисля, че маслото ще покрие моите нужди.
  2. Дайте линк да хвърлим по един поглед.
  3. Колеги, от няколко дена на външната дръжка на шофьорската врата и стана нещо. Когато отворя вратата самата дръжка остава в горно положение и не иска да се прибере. Така не мога и да затворя вратата. Трябва да я бутна надолу и тогава няма проблем. Сега и задната врата започна да прави така. Другите две работят идеално. Откъде да започна и какво да търся?
  4. А3 дизел, автоматик-130 кончета. Автомобила има бутон за есп . Производството е 2003 г. Иначе борд компютър липсва.
  5. Шайбите отпадат. Дупките са станали толкова големи, че старите болтове направо минават през тях. Монета от два лева минава свободно. Ще си направя планки и така.
  6. Благодаря. Това е най-добрия вариант, защото май от едната страна ухото се е сцепило. Ще сложа ламаринки и по-големи шайби.
  7. Здравейте. Вчера започна едно лудо дрънчене от задницата, което се оказа, че идва от топлинния щит над гърнето. Същия представлява някаква тънка алуминиева ламарина, която се скъсала около крепежите. Сега въпроса е да търся ли нов, втора ръка или да го махна? Ако го махна ще има ли проблем за пода на колата? Друго което ми се върти в главата е да го залепя с черен силикон, но не съм сигурен къде точно се захващаше тая ламарина.😀
  8. Съжалявам, че толкова късно пиша. Аз съм от Видин и майстора няма да ти свърши работа.Иначе като погледнеш от ляво, през решетката за оттичане на водата се вижда нещо като кутия. Точно в нея бе проблема.
  9. При мен влизаше вода някъде от самата предница.Майстора ми каза,че се е наложило сам да си направи ново уплътнение което е залепил със силикон.Някъде под пластмасовата кора на чистачките се намирало това място. Цялата кола в ляво се беше наводнила и сега още не може да изсъхне.
  10. Ми аз го бях нулирал след като смених маслото и го направих на 15000. От тогава до сега нищо не изписваше. От днес реши да ми показва колко километри ми остават. Сега пак го сложих на 15000. Ама защо се появи толкова бързо тоя надпис и толкова рано?
  11. От днес, незнайно защо на таблото реши да се покаже надпис "service in 14500" Не е ISP или OIL. След него излиза ОК и повече не се показва. До сега обаче тоя надпис го нямаше и не ли малко рано да се появи?Това нормално ли е и може ла да се махне?
  12. Много благодаря за разяснението.
  13. За тези които ги интересува-гумените стелки на Gledring пасват идеално в колата. Няма никакво разминаване. Един въпрос, защо иконката за зареждане светва преди стрелката да е отишла на "резервата"? Има някакво разминаване между стрелката и светването на самата иконка. Това нормално ли е?
  14. Здравейте.Предлагате ли смяна на масло на автоматична скоростна кутия-а3 1.9 тди?
  15. Оказа се,че липсва парче от подкалника,което придържа бронята отпред.От там идва и провисването в дясно.Ще сменя пoдкалника и цялата предна броня.Благодаря manoleo.
×
×
  • Create New...