Jump to content

Мирослав&

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a4 b6

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Мирослав&'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте!Интересува ме до колко може да се увеличи мощността на 2.5 тди 163к?
  2. Незнам вече.Едно по едно и преглеждане му е майката.Иначе вадя бушона и карам.
  3. Отварям веригата и взима плюс от някъде и трябва да го проследя.Карах я сега без бушон и всичко е нормално.Може някоя букса или от някъде другаде взима плюс.Ще търся.Ако имате идея ще съм благодарен,че иначе може да е отвсякъде.
  4. Колега открих го.Когато ти направи така извади бушон номер 5 и пробвай без него. Колега открих го.Когато ти направи така извади бушон номер 5 и пробвай без него.
  5. Релето е 219,но и него смених.Проверих и кабелите в гофретите на вратите,както беше написал един колега.Само едно микроключе в бравата беше прецакано и него смених и вече незнам.Ще вадя бушоните един по един да видя ако изгасне от някой да видя за какво е и да ровя там.Вече незнам😞
  6. Пробвах и да сменя реле номер 219.Смених релето с работещо,но не е и от там проблемът.Вече незнам къде и какво да ровя.Последната ми надежда е във гофретите с кабели във вратите.Ако някой има идея ще съм му много благодарен.
  7. Намерих го това реле номер 219,но не е от него.Пробвах с реле от работеща кола.Вече незнам какво да преглеждам.Ако няко има идея ще съм много благодарен.
  8. Казаха ми за това реле,но не намирам такова с номер 109 .Ще се опитам да намеря схема и да разбера кое е.Благодаря
  9. Здравейте колеги!Искам да попитам за следния проблем.Колата работи,но когата я загася и не иска да изключи от контакт.Вадя ключа и си стои на контакт,но лампите светят по-слабо и започва да отчита всякъкви грешки.След като постои малко изгасват.Пробвах с нов клеморед,но не е от него.Търся някъде да е замасило,но незнам къде вече да проверя.Когато извадя буксата на компютъра по-голямата гасне. Но след това пак същото.Благодаря предварително!
  10. При мен го прави постоянно и трябва да го реша този проблем.Ще пиша ако разбера причината.Благодаря!
  11. Колега,имам същия проблем и със сменен клеморед го прави.Само когато извадя голямата букса на компютъра изгасва,но после пак същото.Незнам вече какво да проверявам😞
×
×
  • Create New...