Jump to content

Peshi

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Peshi

  • Рожден ден 12.02.2000

Друго

  • Kaра
    Audi A3 2.0tdi 140hp

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Габрово

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Peshi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Peshi

    Проблем с охлаждането

    Ъпдейт по темата. Тези дни имах време да си играя с колата. Оказа се че наистина не иска да се обезвъздуши сама. Та днес разглобих сложих си оригинален термостат и преди да почна да наливам антифриза махнах маркуча за горещата вода която излиза от главата с цел наливам през казанчето антифриза се пълни в блока и въздуха излиза през главата. Като почна да прелива вече през маркуча го сложих обратно и доналях. Запалих и след около 5 минути работа на място започна да вдига температура долях последно и затворих казанчето. Покарах и на 90градуса си отваря охлажда се и след това като се спусках дълго време на скорост доста добре задържа температурата. Та стана работата покрай това оправих и един лек теч който имах от датчика на термостата и вече всичко е бомба. Това беше последния дерт на колата от сега нататък започвам с леки модификации по интериора и екстериора
  2. Пиша 5 години по късно но само да отбележа че аз съм със 2.0тди бкд мотор и разхода на компа е напълно точен. Пътувах от Габрово до Хасково и въпреки Шипка и след нея скорост от около 100кмч ми даде 4.5л на 100. Когато пътувам към София примерно по магистралата си карам със 140 и в края на пътуването ми дава 5.0л на 100. По идеално равен път със 100кмч моментен ми дава между 2.8 и 4л на 100км. Разхода на този двигател е уникален въпреки 140коне които се усещат доста приятно.
  3. Peshi

    Проблем с охлаждането

    Беше ми спукана главата и нямаше втори термостат като разглабях. Предполагам е в главата, нали@ Иначе днес си купих нов термостат оригинален и го смених по добре е но пак нещо не ми се струва наред.
  4. Peshi

    Проблем с охлаждането

    Не е оригинален. Казаха ми че wahler са добри. Иначе колкото и да обезвъздушаване никакъв резултат. Ако знаете някакъв метод който да работи ефективно споделете.
  5. Здравейте колеги. Имам проблем с охладителната система на моето Ауди а3 2.0тди 140кс. Първоначално не можеше да загрее и смених термостата. Обезвъздуших системата и покарах но като стигне 90градуса термостата не отваря. Горната тръба на радиатора е гореща но долната е студена. След това се пуска и перката но върти постоянно защото радиатора е студен и няма какво да охлади. Мачках какви ли не маркучи на какви ли не баири спирах но така и не проработи. Смених го пак и пак същата работа не се отваря термостата. Ако някой има някаква идея какво да направя да казва.
  6. Размених ги, крушка е, но вътре всеки кабел му е изгоряла изолацията. Докато се усетия и едната запалка изгоря. Свалих фаровете и в момента им правя нова инсталация. Така и така са свалени почнах и да ги шкуря да им върна оригиналния вид.
  7. Добре! Ще пробвам и ще пиша какво е станало. Благодаря!
  8. Здравейте! Имам проблем с моето Audi 3 8PA. Със заводски ксенони е и от шофьорската страна, от време на време, както свети, светлината се засилва много за момент, и след това се нормализира. Също така понякога гасне и ми излиза на таблото, че има проблем там. Някой има ли идея от какво е и какъв ремонт трябва да предприема? Благодаря предварително! П.П. Никога не съм се занимавал с ксенони, поназнайвам някои неща, но имам нужда от помощ.
×
×
  • Create New...