Jump to content

Blekpine

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди а6 с6 и ауди б7

Blekpine's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Извинявай за въпроса ако е малоумен, но има ли шанс да е заминал бушона fuel pump ? Ако е заяла стрелката, оправя ли се? или да си търся друго табло направо ?
  2. Следвах ги стъпка по стъпка, но за съжаление си остана проблема със стрелката. Възможно ли е самата стрелка да е заяла ? Като дам на контакт и се помръдва съвсем леко ?
  3. Следвах инструкцийте на колегата
  4. @nickgaidarov Намерих тази тема и следвах инструкцийте на колегата
  5. Здравейте колеги, колата е Ауди а4 3.0 тду куатро авант. Проблема е следния. Стрелката за гориво не работи и съответно на фис дисплея ми свети лампата за гориво. Понякога, като има над 30 литра гориво и след 15-20 минути каране стрелката зацепва и всичко се оправя, но загася ли колата и проблема се появява , отново. Тук из форума четох трика с бушоните но проблема си остава. Моля дайте съвет, ако я закача на диагностика дали ще се види проблема или трябва да се сменя таблото, или е от датчик за горивото ?
  6. Здравейте колеги,имам ауди б 7 3.0 тди 204 кс. Проблема ми е следния. Стрелката за гориво не работи, пробвах номера с бушоните и нищо. От време на врема, като имам над 30 литра се качва до половината и ми гасне жълтата лампа. Ще се радвам да ме насочите, как или кой, може да реши проблема естествено срещу заплащане.
×
×
  • Create New...