Jump to content

cokov79

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

cokov79's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Това представлява стопа на S-line пакета нищо общо с нормалния модел няма такива щипки
  2. Някой свалял ли е третия стоп на S-line или да го чупя направо
  3. Най вероятно ти пренадува турбината и колата влиза във авариен режим!
  4. Колко мощност искаш да имаш под 2000 оборота,това е кола с турбина която се развърта след 1800-2000 оборота!
  5. Здравейте колеги ще ретрофитвам километража Audi A3 Sportback 2005г със такъв от 2009 някой знае ли къде могат да ми го обучат някъде около Хасково?
  6. Това е модул от най първите версий който слагат на голф 5 за да подкараш темпомат ти трябва лост от голф 5 или нов модул,по добрия вариянт си вземи High-line модул и няма да имаш проблеми ако решиш да ретрофитваш мулти волан.
  7. Здравейте продавам оригинален bluetooth модул от Audi A3 заедно със кабели от Куфатек със тези кабели монтажа е елементарен,трябва да си пуснете само един кабел до плафона на тавана за микрофона.Предполагам става и за други аудита но не съм сигурен!Цената е 220лв за комплекта.
  8. Продавам оригинален блютут модул заедно със преходни кабели от куфатек монтажа е елементарен със тези кабели ,пуска се само едно кабелче до плафона за микрофона на някой му трябва за ретрофит да пише на лично!
  9. Не съм много съгласен че тези функцй ги имат километражите които са до 280 ето това е на колега от форума с километраж до 260 и му изписва и зададената скорост и на коя предавка до колкото знам колата му е ръчка
  10. А какво изписва когато си на темпомат?
  11. Километража е намерен сега освен обучаване на имото и ключовете нещо друго ще трябва ли?и как стоят нещата със километрите?
  12. Мерси много за информацията а как стоят нещата със темпоманата гледам някои колега не им изписва скорота когато са на темпомат.
  13. има ли разлика във километражите и функцийте които предлагат,обучаването и километрите някакви особености?
  14. Модел година 2005 дизел 2.0TDI Sportback
×
×
  • Create New...