Jump to content

Зайцев

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 4F

Последни посетители

232 профилни разглеждания

Зайцев's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. @kpematop А за другите грешки както спомена колегата, че се губи връзката между модулите как се процедира?
  2. Ами уж са сменяни на 220к км. но не мога да съм сигурен. Много рядко се чува да протракват за стотни..
  3. @CVT Добре, утре ще сканирам пак, но тия дюзи последно време ми набиха много филм и се чудя да си карам ли колата или да предприемам някакви по-сериозни мерки?
  4. Благодаря ви за включването. Върти без да пали силно казано, защото за много малка част от секундата се замисля и така пали. И това явление се случва много рядко, не постоянно. Видях, че един колега има същия проблем, но не знам от какво може да е... Да разбирам ли, че дюзите са далеч от добре щом дават големи разлики?
  5. Здравейте колеги, Днес си взех кабел и реших да вида стария коч записал ли ми е някакви грешки и с какво може да са свързани. Не съм много запознат със софтуера, само диагностика мога да си пускам и затова Ви моля да погледнете следващите редове, които ще споделя с вас какви грешки ми е записала и да ми кажете къде да търся проблеми, за което ще съм ви много благодарен. Колата си върви много добре, не съм усетил да има проблеми с кутията, абе добре е... Само където ми пуши след известно седене на паркинг или неутрална (най-вероятно дюзички), макар преди месец по-запознат със софтуера ми каза, че са си много добре. Ще ви споделя първо снимки на дюзите, а ако решите да погледнете по-надолу ще споделя и целия лог от грешки, които записах. Благодаря Ви предварително!! (Ще кача лога с текстов документ, че темата ще стане 2 страници) fault codes 17.08.txt
×
×
  • Create New...