Jump to content

pavel9007

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    ауди а4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

pavel9007's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. може и така да е и аз клоня към нея но и реиката ме претеснява защото е втора употреба а с моита рейка ги нямаше тези проблеми но най вероятно е тръгнала помпата
  2. Здравейте, имам ауди а4 98г. 1.8 125 коня. Преди няколко дни смених рейката с друга втора употреба защото моята протече, смених и хидравличния маркуч защото и тои течеше, сега нямам никакви течове но проблемат е че когато маслото загрее и карам колата всичко е наред, а когато колата работи на място и завивам волана почва да свири помпата и да затяга волана а ако давам гас и я карам няма проблем,казаха ми че проблемът може да е помпата но преди със старата рейка която течеше този проблем го нямаше, знае ли някой от какво може да е това, сщо че може и да е от хидравличният маркуч но не е от него защото пробвах с 3 маркуча и с трите е същото сега остава или помпа или рейка претеснява ме рейката защото е втора рака няма теч но да не е затегнала. някак си малко и аз незнам или просто помпата да е тръгнала. Ако някои има представа ще му буда благодарен да помпгне!
×
×
  • Create New...