Jump to content

Dexter_88

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.9 TDI

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Dexter_88's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодарение на @buzzi проблемът е отстранен и в момента колата се движи нормално. Оказа се вакумен регулатор N75, който не е функционирал и съответно не е достигало достатъчно налягане до турбината. Поздрави.
  2. @buzzi не мисля че е правено това. Да допълня още нещо. Проблема е от година вече и преди усещах как като си карам по магистралата и съм натиснал педала до край изведнъж се отпушва и тръгва рязко. В последните 6 месеца обаче това вече не ми се е случвало и дори имам чувството че с времето отслабва още мощността.
  3. Здравейте. Колата харчи нормално, нито пуши нито шуми, но не върви. По магистралата вдига максимум 140 (по надолнище), а като види баир пада до 65 ако не съм набрал предварително. Педала е постоянно натиснат на макс. Минал съм през 4-ма майстора вече и никой не успя да ми помогне. Това което знам е че последно ми гледаха геометрия, EGR клапан и там някакви други връзки който били най-често срещаните причини. Там всичко било наред и ме посъветваха да намеря добър майстор на дизели, защото явно не е нещо стандартно. Също съм сменил дизелова помпа (2-ра употреба) но и това не помогна. На компютър предполагам са я закачали но явно не си казва какво и е. Минах и през известен сервиз за дизели на околовръстното в София. Там ми правиха някаква центровка и се оправяше моментно , но след малко каране пак се срива. Някой може ли да ме опъти към добър майстор/сервиз за дизели в София където да ми помогнат?
×
×
  • Create New...