Jump to content

n0pain0gain

Members
  • Мнения

    100
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A7 3.0 TFSI

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Четирите кръга на ада!

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

n0pain0gain's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. n0pain0gain

    Ремонт на Full LED фар

    Малко се отклонихме от темата, в крайна сметка някакви предложение за читав място където да рециклират/поправят фулл лед фарове?
  2. n0pain0gain

    Ремонт на Full LED фар

    В Порше софия запад ми го каза приемчика… 😃 Понеже исках да ми премахнат единия ключ, тъй като колата е с регистрирани 3, а при покупката ми дадоха само 2. Думите на приемчика бяха понеже са преправяни предните фарове решихме да не правим обучение на ключовете защото щяла колата да светне като коледна елха от грешки… или пък аз не съм го разбрал правилно, знам ли вече и аз. п.п. А какво точно се преправя по стоповете?
  3. n0pain0gain

    Ремонт на Full LED фар

    Честно да ти кажа нямам си ни най-малка напредстава каква е разликата между америкнаските и европейските и какво се преправя. Точно за това питам. Но разлика визуална в самия фар има между мойте и примерно друга Европейска А7.
  4. Здравейте, Имам странен проблем в предния ляв мигач, част от самата лента от време на време спира да свети, при гасене и палена на колата отново проблема изчезва за неорпеделно време. Колата е фейслифт. Ходих в порше запад и ми казаха да си търся някой да ми го оправи, защото при тях евентуално само смяна на целия фар което е скъпо и безсмислено. Та идеята ми е препроъчайте ми някой които се занимава с такъв вид неща и ще свърши добра работа. Колата е от америка и предполагам че нещо се е прецакало по 'преправането' на фара за нашия регион. П.С. Така и не ми стана ясно каква е разликата в светенето на америкнаските мигачи и европейксите, че се налага някакво преправяне. П.С. Факта че мигачите ми светят едновмренно, а не с ефект/анимация на пълнене от едини към другия край има ли връзка с това че е америкснка или е някаква екстра?
  5. Взех я вече, така че може да приключваме темата.. Много и се кефя и съм доста впечатлен във всеки един аспект, но предполагам не е изненадващо предвид че правя ъпгрейд от А6 4F. п.п. С 20 цола джанти вози по-меко от А6-ца на 17-ки.. :О п.п. И един глупав въпрос за хората който имат такива коли. Предната камера има доста по-голям ъгъл на видимост от задната, тоест е широкоъгълна, но качеството и нормално ли да е по-лошо?
  6. Да изглежда че е същата. А малко повече инфо за удара дали можеш да дадеш. п.п. На колко км е била при продажбата?
  7. Прилича, но надали има само едно бяло такова в БГ, от къде е снимката?
  8. Сега ще изгледам клипа, ами да реално си личи че сблъска е бил лек, няма нишо угънато или спелскано по колата, освен че решетка и предна лява броня са били счупени и свалени и смненеи.
  9. Колата е внесена 2019 година от щатите (писано е като тотал щета, а реално намерих снимки по вина и реално е била само счупена предна лява броня) и тогава е била на 26к км. Тук в БГ е имала двама собсвениика и първия е бил от Варна, това го видяха в порше и след това текущия собсвеник който я е купил и почти я не е карал - само 3000км от 2021. Не е засилавана, абсалютно стоков вид или поне такова инфо са ми дали. Всъщност шарнири и т.н. нямат проблем. Само теча на антифриз и тампоните на двигатела и носач (ама не ми стана ясно кой). Просто в check list който ми дават от порше в лявата колона пише какво преглеждат, а дясната какво в действителност не е окей (като те подчертаха че дори и да не е за смяна, само да е тръгнало са длъжни да го опишат) - за това съм написал: Шарнири, лагери на осите, лагери свързващата щанга и гумени тампони:
  10. Колата е на 51к км. Иначе и аз това го знам за фаровете че може да се спре, ама се съмнявам от порше да са толкова глупави и да не са видяли че е спряно.. Относно антифриза, казаха ми че не знаят от къде е защото трябвало да се разглабат много неща за да се намери, а това едва ли не не влизало в прегледа. Мен по-скоро ме притеснява има ли сценарии в които този теч да е опасен и да се преебе нещо сериозно по мотора.
  11. Привет, Понеже съм се навил да взимам А7 facelift 3.0 TFSI (ZF кутия) и исках първо да мине през официален сервиза на Ауди (Porche Sofia Zapad) за преглед, та след проверката излезнаха следните неща: - Система за почистване на фарове: не работи - Система за чистачки и миене на стъкла: не регулирана правилно - Двигател и елементи в двигателния отсек: теч на антрифриз в предна част на мотора, тампони на мотора - Шарнирим лагери на осите, лагери свързващата щанга и гумени тампони: омекнали тампони носачи - Оглед на пода: сучпена кора отляво Какво мислите по-въпроса и най-вече ме притеснява теча на антрифриз. Изглеждат ли ви се като сериозни проблеми?
  12. А коя е по-добрия избор? Преди фейса съм чел че 7-степенния S tronic бил чуплив и правел проблеми, докато tip tronic е доста здрав и надежден.
  13. Привет, понеже се оглеждам в тия кули за евентуална покупка, правилно ли съм разбрал че фейслифта 2014-2018 е с 7 степенна кутия на 3.0 TFSI мотора. Защото до колкото знам преди фейса е 8 степенния ZF който е много по-добър.
  14. Консумативи за облужване, масло, филтри и прочие...
  15. Някой има ли мнение за части/консумативи от тук: https://www.facebook.com/VAGoemparts
×
×
  • Create New...