Jump to content

Maxx

Members
  • Мнения

    149
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Maxx

  • Рожден ден 7.06.1979

Друго

  • Kaра
    Audi 80 1.8s 1991

Контакти

  • AIM
    maxxludio
  • Website URL
    http://maxxsim.multiply.com
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Перник

Последни посетители

2145 профилни разглеждания

Maxx's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Това с кабела ще го проверя още уикенда, в сервиза ще връщат настройки на 09,03 защото по рано аз не мога да им откарам колата и тогава ще запиша грешките. kenwood2 Благодаря за отговора.
  2. Здравейте, Имам проблем с AUDI A2 бензин 1,4. Светват EPC и Check Engine лампите, гасне на ниски обороти (светофар) имам чувството, че влиза в авариен режим (макар, че на този двигател почти не се усеща ). Беше в сервиз там казаха, че имало проблем с ЕГР клапата, обещаха да я излъжат софтуерно и след 2 месеца ходене по мъките нищо, отново на изходна позиция. В сервиза казаха, че са сложили друг чип. написали са нов ре-мап и тн, но колата си има абсолютно същите проблеми като преди. Сега в Събота ще ходя да върнат всичко както е било и да ми върната парите защото казаха, че не м,огат да се справят. Това което забелязах в процеса на каране е, че фаровете и парното се влиаяат супер много от оборотите на колата все едно няма зареждане, дали това би имало нещо общо. Когато загася колата изчакам и запаля отново EPC лампата гасне остава само тази на Check Engine. Грешките който показва са ЕГР, дросел и сензор (или датчик) на педала на газта. Ако някой има идей какво мога да направяили къде мога да отида да я видят да споделя моля! В региона на София и Перник.
  3. Ти пояснения не даваш, ама кажи поне защо цената в mobile.de е 4444евро, или има 555евро увеличение за съфорумците???
  4. Maxx

    Седалки за B3 от B4

    Здрасти колега, Предните стават на сто процента без преправяне.
  5. Maxx

    Тампони макферсон

    Определено цената и времето си заслужават ако нептиятното тропане при дребни неравности изчезне, което особенно зимата е изнервящо заради големия брой малки ледени бабунки. Въпросът ми е какви биха могли да са ЕВЕНТУАЛНИТЕ негативни ефекти?
  6. Може да се смени и само дисплея. Не е нужно цяло табло. Търси по моргите може да намериш читав.
  7. Maxx

    ПОМОЩ

    Мерси утре я започвам.
  8. Maxx

    ПОМОЩ

    Да но в момента не я карам на газ от около месец и нещо.
  9. Maxx

    ПОМОЩ

    Е яасно ама дай някакви насоки или просто връткам докато не се оправи? Оборотите са ми добре другото никога не съм го пипал, какво трябва да гоня като резултат?
  10. Maxx

    ПОМОЩ

    Как или къде?
  11. Maxx

    ПОМОЩ

    Здравейте колеги, имам следният проблем с колата, Aуди 80 1,8S NE-двигател. Първо много трудно пали на бензин, после като натисна рязко газта глъхне и след малко се форсира и трето понякога като я карам и стигна около 3000 оборота започва да ми прекъсва, предимно като е загряла добре. Капачката, какабелите, палеца и центровката на делкото са в норми мерени и проверени. Помагайте че останах без идей... Мерси предварително.
  12. Maxx

    Страни белязи АБК

    По-добре си направи центровка на правописа.
  13. Eто това тиксо става перфектно. Има го в метро, била, всички ел магазини и т.н. В него има влакна които го правят много яко. Какво фолио какъв кЛингерит, не се вкарваите във филми.
  14. Задни мигачи за Б4 авант (ъглите, червени) има ли и колко пари?
×
×
  • Create New...