Jump to content

Petleshkov

Members
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А 6 с6

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Petleshkov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Petleshkov

    Ниско ниво на маслото

    Преди да стигнеш до сигменти какво друго смени за да опиташ да спреш разхода???
  2. Petleshkov

    Ниско ниво на маслото

    Колеги някой имал ли е проблеми с разход на масло 2.0 тди 177.Колата е на 140 х км. Разхода е за 2500 км 1 литър масло.Някакви идеи от какво може да е ???
  3. Здравеоте колеги!имам останало масло 500 мл за раздатка и около 850 мл за доф. ако на някой му трябва. Оригинално е.
  4. Привет колеки днес ми светна някаква мн странна грешка на таблото някой знае ли за какво става въпрос ???
  5. Здравейте колеги!!! Търся камера за 4g оуроуд 2014 моята даде фира,а нова е мн кинти. Някой можели да даде идея от каде да търся??? Ще съм благодарен Номера на камерата е 4G0907217A
  6. Какви са вариянтите за чистенето на клапите???Разглобяване или може и машинно???
  7. етора ръка е голям риск я работи както трябва я не!! По скоре не като знам километрите на автомобилите в БГ. Аз ще пробвам с едно почистване на клапите и ще си покаже.
  8. Правил ли си някакво проучване на какво се дължи това блъскане
  9. Още едно бързо питене. Какви са въриянтите за почистване на калапите?? Разглобяване или има и машинно почистване???
  10. Да наистина тогава е най усезаемо при лек наклон като подам малко газ и удря. При първа възможност ще я закарам да ги почистят. Благодяра за иннфото!!!
  11. Извинявай за зъпроса но какво общо имат калапите стова откачане и закачане образно казано Неразбирам за това питам не се обиждай!!!
  12. Привет колеги! Имам следния проблем на А6 3.0 дизел 239 к.с. Когато карам градско до трета скорост като отпусна газта се едно е на свободна и след като подам газ се чува едно думкане ,все едно скорстите зе закачат за мотори и обратно. Някой имал ли е подобен пробле. ???
  13. Привет колеги. Имам следното питане!!Преди няколко дни свалих дпф за почистване,след като извърших процедурите вчера качих дпф и след това светна индикацията за дпф и за подгрева. След като опитах да изтрия грешките неуспешно покарах колата на дълго макар че е в авариен режим светна и чека. Някои може ли да каже как да изтрия грешките????
  14. Petleshkov

    Проблем с DPF-a

    Вчера смъкнах дпф и според мен е мн добре стоиности също ги гледа един спец и каза че са ок. Ето снимки на дпф. Едната е от входа а другата е от изхода
×
×
  • Create New...