Jump to content

Димитър98

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Димитър98

  • Рожден ден 25.05.1998

Друго

  • Kaра
    Volkswagen/Audi

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Димитър98's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Самият преглет е до февруари. Неса поставяли накакви стикери. Не съм влизал и в самия пункт. Просто ме спряха пред валеците провериха номерата и казаха там в гаражчето за сваляне на номерата.
  2. Колеги купих си автомобил от друга област (Габрово). Като минах от КАТ ВТ и смениха номерата пропуснах да попитам за прегледа. Потърсих за валидността на ГТП при смяна на номера в интернет, но неми излезе нищо официално. В някои форуми пише "Карай спокойно" а в други "бягай да я оправяш". Не искам да "карам спокойно" а да стигна безпроблемно до Пункт за ГТП. П.С.: извинявам се за неграмотния въпрос на неправилното място (може би)! !!!БЛАГОДАРЯ НА ПОМОГНАЛИТЕ!!!
  3. Току-що пробвах. И запали с подаване на газ (яко помпене на педала). Е не запали от 1-ят път и след като запали губеше обороти и дори гаснеше ако не и подам газ. След около 2-3 минути вече нямаше проблем и поддържаше обороти, пали безпроблемно все едно нищо и няма, ОБАЧЕ докато се оправи от двигателя идваше странно свирене (или от около него)!!!
  4. Здравейте! Колеги имам следния проблем, "колуцата" НЕ ПАЛИ и пропуква като пусна ключа, но не винаги го прави (пропукването). Запали ли няма ядове, видили клча "мърка" По-запознаните може ли да помогнат??!? Нова капачка на делко, нов палец, нови кабели бубина-делко-свещи, акумулатор-зареден!!!😁😁
  5. Здравейте колеги, искам да попитам за AUDI A8 D2 2.8l 176 hp Б/Г разход, обслужване и изобщо струзали си да се мЕтам У филмО🤑😱 или по-точно в тазиhttps://m.cars.bg/carview.php?id=3141660 😅😅 предупреждавам гола вода съм, благодаря предварително!!!
×
×
  • Create New...