Jump to content

Georgi.Adamov

Members
  • Мнения

    100
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Друго

  • Kaра
    Audi

Последни посетители

771 профилни разглеждания

Georgi.Adamov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Georgi.Adamov

    4.2 BAT 335 к.с. свещи.

    разстояние между електродите на свещта
  2. Айде тази вечер пак на нашето място. зажъднял съм за дупето ти!!

  3. Тази вечер ще се видим ли пак на нашто място? 🚶‍♂️
    Обичам те! ❤️

  4. Искам пак да ти благодаря за чудесната нощ която прекарахме.. Никога не съм мислил че ще срещна такъв чудесен пасивен мъж чи и точно тук! Хаде пак някоя вечер.. звънкай!

  5. Ако изобщо търсех нямаше да е по-старо Ауди от това което карам в момента. Цената 10500 я предложих не защото искам да я купя а колегата да си има представа какви пари да очаква от тази кола когато след 6 месеца се примери с реалността.
  6. Ако говорим за Дупница не само че ще е фейс ами и ще е 9500! https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11535457495253060&slink=edw3pe
  7. Ам чи той елийъ ни беши ли инертйън газ, бъ?
  8. Здравейте колеги. Насочил съм се към Audi S6 C5. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11536676520829899&slink=ckaeqs Тази обява ми привлече вниманието. Колата държа да е на газ. Цената не я коментираме, понеже гледам, че се продава от година и цената всеки месец е различна. Явно е според договорката. Някой случайно за тази 1 година да е ходил да я гледа ? Мисля да я погледна. Продавача е написал доста обстойно какво е сменил по колата. Лошото е, че снимките на самия автомобил външно са доста лоши. Понеже това ще ми е първото Ауди автоматик, какво да гледам при скоростната кутия ? Четох доста теми в които се казва, че била мудна. В какво се изразява тази мудност ? Подлежи ли на някаква софтуерна намеса тази кутия ? Няколко човека вече ми казват да търся с ръчна скоростна кутия или да мина на S4 B6. Но S4 ми е малко тясно. А конфорта при автомата не е за пренебрегване. Общо взето всяка информация за този тип кола, което не е написано в другите теми ще ми е от полза. В Перник има ли читав сервиз за предглед преди покупка на колата ?
×
×
  • Create New...