Jump to content

axzzey

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B7

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

axzzey's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Момчета кажете ми добър майстор около София, защото имам проблем с вървежа на колата, а в града ми майсторите са...как да кажа, доста зле. Някой който разбира от дюзи, турбини...абе общо взето да хване проблема на колата защото тук само гадаят. Колата е 2.0 тди 170кс.
  2. Мога ли да карам така за момента? Говоря за няколко дни максимум.
  3. Момчета това се появи току що, масло си има..какво значи? Датчика за нивото на маслото ли е? Колата е Б7ца, 2.0 TDI 170 к.с. Куатро
  4. Благодаря за бързия отговор! Има ли телефонен номер, защото отдавна не е влизал като гледам?
  5. Къде да търся? По магазините има ли или втора ръка?
  6. Колеги имам един въпрос, на който може и да сте отговаряли вече, но не съм видял. Може ли да се смени само стъклото/пластмасата на фара, защото самият фар му няма нищо, а само от стъклото/пластмасата липсва парче. На снимката са фаровете.
  7. Не тресе грам, пали лесно, пуши бяло зимата... Знам, че е селско малко, но по-добро описание и сравнение няма как да дам: коли над 120 конски сили буквално не мога да им стъпя на пръста. Разбиват ме, а един познат със същия мотор се справя с БМВ Х5 3-ка дизел без проблем. Съжалявам за глупавото обяснение защо не съм доволен и защо смятам че е голям проблема.
  8. Момчета, имам проблем с дюзите на А4 б7 2.0tdi BRD 170 кс. Трябва да ги сменя, та ако може да ми кажете какви са ми вариантите?! Има ли дюзи от друг двигател които биха станали на този? Като цяло искам решение някакво..Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...