Jump to content

Tonipeev

Members
  • Мнения

    100
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Tonipeev

  1. Никак 4 години я карам с този проблем.
  2. Не колега изтрих грешката и повече не е излизала нищо не съм правил по кутията все още си работи.
  3. Същите са ми симптомите колега. Проверих тези болтова за които говореше стегнати са няма да е в тях проблема а някъде другаде...
  4. Здравейте колеги, Колата е Ауди А4 Б5 феслифт 2000г 1,9 AJM 116коня. Проблема е следния при пуснат климатик целия конденз влиза в купето и тече на пасажерското място. Слизах под колата да търся маркучлето за конденза да не е запушен но никъде не го открих. Разглобил съм жабката стигнах до тръбата за конденза но не виждам начин да я отворя и разглобя от вътрешната страна. Не открих подобна тема ако е отвяряно моля прикачете я да я прочета. Поздрави
  5. Имаше ли същото пукане което обесних колега ?
  6. Аз смених амортсьорите с тампоните на макферсона понеже имахме съмнение в тях но не се оправи пукането.
  7. Точно само при навит волан се чува пукането и при рязко спиране. @Gangbango Провериха ми вътрешните накрайници казаха ,че са здрави само външните са сменени.
  8. Здравейте, От скоро имам едно пукане при качване на бордюр или слизане от него. Цялата предница е сменена нови амортисиьоти тампони на амортисиьорите всичко но пукането не се оправи. Също така при по аварийно спиране на яко натиснат педал изпукването отново се чува и взе да става все по силно. Възможно ли е да е от тези тампони на магарето тях не съм ги гледал.
  9. При вътене на място волана преплъзваше ремъка и ми вибрираше волана. Оказа се изядени канали на шайбата бяха остри като браснач
  10. Колеги смених само шайбата на хидравликата с нова и проблема се оправи и при мен. Оригиналната шайбата струва 85лв с отстъпката. Свалих само бронята и фара и се освободи доста място за работа стига се и до обтяжната ролка за да отегнете ремъка.
  11. Като се свали фара стигаш ли лесно до обтяжната ролка да я отегнеш?
  12. Колега сваля ли предницата за смяната на шайбата ?
  13. Като се разглоби всичко покраи охкадителя и филтъра се вижда че е чисто покрай гарнитурите те са една идея по на високо от V то и се вижда че не тече от там.
  14. Колеги продължава да тече... Към маследния охладител ли да се ориентирам. Не тече от гарнитурите на главите проверих ги.
  15. Смених датчика за налягаането и са сменени О оръстените на корпуса на маследния филтър. Стария датчик го надух и не изпускаше може теча да не е бил от него. Сега ще я покаряам за да видя дали ще излезне отново теча.
  16. Лошо ако са гарнитурите. При мен теча стана доста и ми цапа пистовия ремък и го скъса смених го смених и О пръстените на маследния корпус на филтъра но теча отново си остана. Видях го датчика поръчах го а смяната трудна ли е нещо по специфично има ли ?
  17. Здравейте, имам същия проблем като вашия. Смених всички уплътнения на масления корпус за филтъра измих изчистих мотора и след 1 седмица всичко беше олято отново. Уплътненията на маследния филтър бяха като пластмаса но тече явно не е бил от там. Някой може ли да обясни къде се намира този датчик за маслото и как става смяната му. Предполагам не е датчика който е на картера за нивото на маслото понеже теча е между главите.
  18. Имах подобен проблем, но при мен беше нахапан снопа за управлението и вентилатора от мишки и не спираше да работи.
  19. Имах същия проблем с разхода повече от 380 400 км с птлен резевоар не можех да мина и се оказа дебитомера. След смяната разхода се оправи както и вървежа.
  20. Здравейте колеги, проблема го реших с помоща на наште братя Руснаци. Разбробих клемата и през дупката я напълних с тенол и кабела спря да грее е стартера вече върти както трябва без чудене все едно няма ток. Прикачвам линк на форума: https://www.drive2.ru/l/470500268052579059/ Със газова горелчица разтапях тенола и той капеше в дупката която трябва да се дупне половин сантиметър и има още половин сантиметър кухина между клемата и кабела която я напълних с тенола.
  21. Имало рамонтен комплект на самата клема с обувките някой знае ли от къде мога да го поръчам.
  22. Колега какво се отремонтира на самия кабел ?
  23. Здравейте колеги, Колата е а6 4ф 3.0тди 233 АСБ. Проблема ми е в захранващия кабел който идва от акомулатора кабела грее страшно много и ми казаха че е за смяна и попринцип им е слабо място. Също така колата пали една идея по трудно все едно не и достига тока. Дюзите са проверени и дават коректни стойности, просто кабела на момети дава 10v ток а на самия акомулатор си дава 14v. Вариянтите са два единия е с нов кабел който струва над 500лв или да се оправи проблемния участък от кабела който не знам къде се намира. Някой ако се е збълсквал с този проблем и да сподели къде е този проблемен участък или направо да поръчвам нов кабел просто исках да пробвам с по евтиния вариянт. Благодаря и поздрави.
×
×
  • Create New...