Jump to content

A_Iliew

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 C6 3.0 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Пловдив

Последни посетители

408 профилни разглеждания

A_Iliew's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Пробвах я днеска сутринта на -2 градуса, запалих изчаках 2-3 минути както обикновенно и потеглих. Пробвах на S после и на ръчен я пощраках малко и няма промяна. В момента се движа с 50 км на автопилот на 5-та температурата на водата е около 70 градуса и оборотите са бетон няма грам колебание.
  2. Здравейте имам следния проблем от две години: Щом температурата падне под 10 градуса при движение със студен мотор (най-често при първи старт) при по ниска постоянна скорост оборотите играят. След като вдигне 30-40 градуса това изчезва. Ако я държа на едно място десеттина минути и потегля не го прави. Карах я на диагностика нищо не показа. Единствено кутията не е обслужена маслото е на около 79000км но миналата година беше на 44000 и пак се проявяваше. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? E1BE55B9-752C-444D-8FE7-F3BA1756169C.MP4
  3. A_Iliew

    Чип за а6 3.0 тди?

    Не знам от какво се изхабяват дюзите и колко им е живота, но от две години съм без катализатор и дпф филтър и колата няма грешка. Преди да ги махна имаше липса на тяга или влизаше в авариен режим. Ходих да ги чистят веднъж, но ефекта беше за кратко.. махнах ги и се родих.
  4. A_Iliew

    Чип за а6 3.0 тди?

    От D-bros ме отсвириха.. пратих им запитване и ми отговориха че щом автомобила няма катализатор няма да го чипнат.. Препоръчаха ми човек на име Станимир от град Харманли, бил много в час и много си разбирал от работата. Някой ходил ли е при него, чували ли сте го?
  5. Аз също нямам проблем с маслото за сега. Наливам само кастрол титаниум лонг лайф от както съм взел автомобила (около 2 години). Сменям го на 14000 или в моя случай на около 5-6 месеца, но последния път в който го смених пак чух от близки и познати за ментетата на кастрол и реших да се поинтересувам с какви масла карат другите хора и някой имал ли е проблеми с кастрол. Мисля следващата смяна да налея Volkswagen Longlife III.
  6. Здравейте колеги. Потърсих подобна тема, но не открих нищо конкретно та въпроса ми е: С какво масло и на кой производител си карате трилитровите мотори? Питам защото на моята и дават 5w30 ,а на капачката на мотора пише кастрол и аз слагам такова. Но от много време чувам, че кастрола в България е фалшив и прочие. Интересно ми е на какво залагате вие?
  7. A_Iliew

    Чип за а6 3.0 тди?

    Съгласен съм на 100%, но при мен колата се знае от мига в който е купена просто предишния собственик с който сме от една компания прави по 7-8000км пробег на година :D:D.
  8. A_Iliew

    Чип за а6 3.0 тди?

    Здравей колега, би ли споделил за взетото решение и дали си доволен от резултатите? Аз съм във сходна ситуация със същия автомобил на сходен пробег и искам да го засиля малко без да прекалявам, но не знам къде да отида.
×
×
  • Create New...