Jump to content

Groober

Members
  • Мнения

    164
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Groober

  1. Groober

    Audi A6 C5 2.4 165 k.s

    Супер е мотора, със здраве да си го караш!
  2. 2006-та започна и продължи няколко години в зависимост от индустрията. Всички големи производители от тогава започнаха необходимата подготовка.
  3. Според мен не си купувай кола, правена по време на тежка икономическа криза, когато всички компании са пестили от всичко възможно. Това важи за коли от периода 2006 до 2008 г, даже за някои по-бюджетни марки и до 2010. 4фките с 3ка дизел са си модерния душегуб и е див късмет, ако не налееш големите пачките за първите 10тина хил.км.
  4. На колкото и км да е няма как да е в толкова лошо състояние. Явно си е имала други драми, за които може само да се гадае и искат да се отърват от нея. Пропускай я без да ти мигне окото.
  5. Все по-интересно ще става с батериите на тия китайци
  6. Д2ка интересува ли те, или само Д3ки гледаш?
  7. А3ката няма нито едно предимство пред А4ката, освен, че е по-евтина.
  8. екселска таблица - твоето е същото, малко напудрено Успех с проекта.
  9. И има защо - изглежда много по-красиво, по-функционален и създава усещане за много по-модерна кола.
  10. Съвсем скоро, до няколко месеца най-късно ще се появят.
  11. е явно е от сондите, сменяй ги. Бензинови дюзи е много малко вероятно да се скапят, питал съм в няколко сервиза и твърдят, че досега не са сменяли нито веднъж на тези мотори.
  12. Може да е по-съвременна, но Б5цата с куатро със сигурност ще е по-приятна за каране - по-стабилна в завоите, по-отзивчива, значително по-лесно тръгва, особено на мокро. А като дойде зимата съвсем ще усетиш огромната разлика.
  13. профилактично може да смениш и свещите. виж и как работят ламбда сондите в движение - трябва бързо да сменят стойностите и те да са в посочените граници.
  14. на почти всички апп-ове може да връщаш назад като суийпнеш надясно от левия край на екрана. Ако човек е свикнал с андроид, първите дни с IOS наистина се усеща странно, но после всичко си идва на мястото. Все пак жестовата навигация в андроид 10 е нескопосано копие на тази от IOS 11.
  15. Със сигурност няма пикаещи дюзи
  16. За да няма оплаквания относно 5 ватовото зарядно в комплекта, в новите айфони ще го махнат и да не са капо, няма да има и слушалки
  17. Тя пък щото 11ката е много по-различна от предишните два модела
  18. И С20 серията не е с извити диспечери ....само това уцелиха правилно
  19. Новото SE е и с чипсета от айфон 11 (А13) - доста по-бърз от този на 8цата (А11). Това помага и камерата да прави по-хубави снимки.
  20. И аванта го има на въздушно, разликата е само клиърънса - олроуда е по-висок и по проходим, но наистина и по-грозен.
  21. Точно Има слухове, че ще са около 100$ по-евтини от миналогодишните, като най-големия им модел ще е 1100, иначе почват от 650$,. Самсунг така се оляха тая година, че чак се чудя защо са изненадани. че никой не им купува лопатите. Даже обвиниха ковид-а за да оправдаят техния епичен провал.
  22. Повечето сайтове там са сигурни, но все пак чети коментарите. Ако искаш съвет като цяло, според мен не си струва да го купуваш тоя апарат. След няколко месеца излиза нов модел, който се говори, че ще е на конкурентни цени.
  23. Хвърляме боб и ..... няма нищо гнило в тези сайтове, купувай! Ако искаш по-сериозно, кажи кои са тия сайтове? Иначе това си е съвсем нормална цена, даже и по-евтино може да се намери.
×
×
  • Create New...