Jump to content

Liubo0

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Liubo0's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте не всеки път но понякога когато загася колата след известно време се включва перката за охлаждане на пълна мощност. Слагам ключа давам на контакт връщам и спира. Пробвах когато работи да извадя бушон номер 4 но уви продължаваше. Наложи се да извадя плюса за да спре. От реле 219 ли да започна.
  2. Liubo0

    А6 C5 , Проблем с ABS

    Колеги имам същия проблем реших да сменя АБС модула. Въпросът ми е точно кой цифри трябва да съвпадат пеи закупуването.
  3. Liubo0

    Алрма

    Здравейте безуспешно търсех схема как точно се връзва алармата и по-точно говорителя който се намира под предния капак. Беше отрязък кабела към говорителя и теших да го презапоя. Това вече е свързано но при връзването има 2 червени и един черен. При което алармата работи но ми изтощава акомулатора. Има ли някаква схема защото аз не успявам да намеря.
  4. Под дръжката Винта съм го махнал. Тмрежата на говорителя не се маха доколкото виждам.
  5. Здравейте, опитвам да сваля задната кора на вратата но безуспешно. Свалил съм тези 2 винта под лайсната и 1 отдолу на вратата. Но имам усещането че нещо я държи точно под дръжката на вратата. Само тези 3те винта ли са? И останалото на щипки ли е ?
×
×
  • Create New...