Jump to content

LeftHandLuck

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 4F 2009

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

LeftHandLuck's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. LeftHandLuck

    Смяна на масло

    Здравейте колеги решил съм да сменям маслото на двигателя, препоръчайте някое качествено масло, знам че в България не са изобщо качествени но нямам друг избор, предишното беше бардал, двигателят е 3.0 TDI 240 коня на 250 000 реални километри.
  2. LeftHandLuck

    Проблем с фар

    Не свети розово но в началото трепти за около 10 секунди.
  3. LeftHandLuck

    Проблем с фар

    Здравейте колеги от няколко дни левият фар започна да изгасва и светва а не показва че крушката е изгоряла или че има проблем, диагностиката също не открива проблеми, на какво може да се дължи това изгасване и светване. Колата е А6 2009г със завиващ биксенон.
  4. Опитахме и с VAG-com, пак същото не мърда лупата.
  5. Няма грешки и фара завива значи не е блокиран механизма
  6. Добър ден колеги от няколко седмици десният фар започна да свети настрани опитах се да го регулирам от врътката за хоризонталното регулиране но не помръдва и милиметър, въпроса ми е дали ако я закарам в Ауди сервиза ще могат да го регулират с компютър, един приятел опита с OBDeleven но фарът продължава да си свети встрани колата е Audi A6 4F 2009 фаровете са завиващ биксенон.
  7. Здравейте колеги някой може ли да даде читав линк за карти 2018 за MMI 2G и да обясни с няколко думи как стават нещата. Благодаря предварително.
  8. LeftHandLuck

    Сиво бял пушек

    Има дпф и не губи антифриз, има изгоряла подгревна свещ.
  9. LeftHandLuck

    Сиво бял пушек

    Здравейте колеги искам да попитам от какво може да припушва сиво бял пушек като и подам повече газ в движение, преди да тръгна я оставям да загрее 6/7 минути и докато работи на място не пуши като и подам повече газ в движение припушва 2/3 пъти и след това спира. Колата е Audi A6 3.0 TDI 2010.
  10. @petio_venkov Опитах да ги напасна на бронята но отново никаква промяна, врътката на фара се върти и нито го вдига нито го сваля.
  11. Здравейте колеги, вчера се опитах да сваля фаровете на колата малко по-надоло защото дългите светеха почти в небето но на левият фар врътката не сваля фара нито пък го вдига, адаптивни ксенонови фарове са, опитах с VAG ком но ги мръдна съвсем малко и няма голяма разлика, от какво може да е този проблем с врътката? Колата е Audi A6 4F 2009г.
×
×
  • Create New...