Jump to content

зекич

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a6 c4 2.5tdi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

зекич's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте дадох сумата пари за ремонти имах въздух в системата оказа се горивен филтър оправихме го при смяна на филтъра! Сега имам следният проблем! Колата я закачихме на Ваг-ком и на 01 канал дето излиза мг пръскано гориво към дюзите там са като трамплин нещата от 2мг скача на 4мг от 4мг на 3.1 от 3.1 на 1.5 и така няма постоянност на празен ход, гледах за течове няма покрай ГНП за маркучи и тн колата опитва се да дърпа но се мъчи... Колата трака много странно определено си я знам и не и е това гласът... Днес при един десен завой градско на 2-ра го взех и тя все едно огасна светнаха и всички лампи на таблото но не се наложи да я гася и запаля тя продължи... Моля за помощ!
  2. Здравейте колеги! Аз качих моята на диагностика! И се оказа че на 01 канал стойностите на мг се менят драстично на празен ход от 4.2 на 2 от 2 на 3.4 и така и така на какво се дължи?
  3. @mshbul не разбирам хич и за това можете ли да ми кажете кой маркуч би могъл да е направил тази мизерия! Значи ходих на диагностика аванса на помпата беше супер висок човека я центрова днес вървеше на пушка но изкачих един надлез в градът и същия проблем за 2 секунди го направи прекъсва ми в високите обороти! Все едно прай едно туф туф и се чуди ддзм въздух ли нафта ли не и стига връща ли нафта... просто нзм какво да правя вече
  4. Здравейте приятели имам проблем с своето Ауди А6, главно предолагам знам от къде е но се нуждая от помоща ви! Става на въпрос на 3-та предавка с нормално подтегляне бие муцуна на 2000 оборота и все едно не си натиснал газта трябва да върна педала и пак да го натисна! при тръгване с по мръсна газ между 4000 и 5000 оборота все едно не и достига въздух и прекъсва все едно има прекъсвач и пуши черно отзад! ходих при майстор и той отскуба кабела на така наречената "умна дюза" след което давах яко газ и нямаше прекъсвания нито пушене! Въпросът ми е от кое е точно проблема... дюзата ли си е отишла? Нещо не е настроено ли е? ПОМОЩ?!
×
×
  • Create New...