Jump to content

Vimpel

Members
  • Мнения

    670
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Vimpel

  • Рожден ден 16.11.1980

Друго

  • Kaра
    Audi b4 competition

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    206717331

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

3300 профилни разглеждания

Vimpel's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, след смята на лагери на задните главини на ауди 80 б4 куатро, АВС-а обади проблем. При натисната спирачка, точно преди колата да спре в покой се включва помпата на АБС-а и усещам, че педала на спирачката приритва 2-3 пъти. ВАГ-кома не отчита никакви грешки на АВС-а. Също така лампата на таблото за АВС-а не свети. Моят майстор почисти датчиците и ми смени задните дискове и накладки. За съжаление проблема си остана. Искам да уточня, че иначе АБС-а си работи коректно. В движение при натисната спирачка не го прави това. Само в момента точно преди да спре колата напълно. Ще Ви бъда много благодарен, ако ми помогнете да оправя този досаден проблeм
  2. Старият ми двигател беше на същият хал- с една надрана биелна шийка на коляновия вал. Шлайфахме всички биелни шийки на 1 ремонт и нещата заспаха. Сигурно няма да е проблем да шлайфаш само надраната шийка, но по-добре да е еднакво навсякъде. Друг вариант е да си намериш от някъде читав колянов вал.
  3. Здрасти sucone, имах подобен проблем, само че на б4. Писах във форума http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=81796&hl=, за да се допитам до колегите за евентуалните причини и темата ми беше заключена. Последва безкрайно обикаляне по майстори, но всички дигаха рамене. Докато не попаднах на ей този пич http://audibg.com/forum/index.php?showuser=3887 , който разнищи проблема за отрицателно време. В скоростите има една магнитна гривна, от която датчика взима сигнал. Тя превърташе в леглото си и съответно скоростомера не отчиташе /а временния километраж работеше/. Все пак си намери някакво табло за проба преди да гледаш там. Дано да съм помогнал
  4. Разбирам те напълно, но да не стане така, че конзолката да се строши без външна намеса- тоест самостроши преди още малкия да я е набарал
  5. Твърдо не! Първият ми цифров фото апарат беше от тях. На ремонт го носих 5 пъти. Най-накрая ми го смениха с нов и пак се прееба. Сега събира прах в едно чекмедже и дори и не искам да си помисля за него. Може и да са подобрили качеството вече, но никога повече няма да взема техен продукт!
  6. Радуланчо, карай си Зазчето и си му мери температурата в коша! Този датчик представлява термосуич и включва перките при определена температура, когато двигателят е изключен.
  7. От 2.8 са двубутални. Аз съм с такива и паснаха идеално. Трябват ти дискове и накладки освен апаратите и си в джаза.
  8. Колата е уникална! Личи си, че е правена с много любов и старание Сложи си обаче капак на ангренажа.
  9. http://audibg.com/forum/index.php?showtopi...p;#entry1265232
  10. Таблото е напълно стандартно. Нищо не е модвано. След около 20-25 мин каране се проявява шибания проблем. Според датчиците колата е загряла напълно. Стрелката на скоростомера буквално увисва в безтегловност на 40 км и не мърда от там. Преди смяната на скоростите нямах този проблем, и се опитвам да разбера какво може да се е преебало.
  11. Здравейте колеги, появи се проблем със скоростомера, и се обръщам към вас за идеи и възможно решение на проблема Преди време сложих по-дълга скоростна кутия. От тогава при напълно загрял двигател стрелката на скоростомера пада на 40км/ч, независимо с колко карам в момента. Като намаля до покой пада на 20км/ч Дневният километраж си работи въпреки проблема със скоростомера. Смених 4 табла за проба, както и датчика на скоростите. Проблема си остана. На студено километража си работи като пушка. Ако някой има идеи нека помага.
  12. Vimpel

    Смяна на стария мотор

    Става и още как. Финикийски знаци само трябват. Другото го остави на някой кадърен майстор.
  13. Без да съм с особенни технически познания, бих предположил, че щом радиатора ти е студен термостата ти е забил в затворено положение и не отваря.
×
×
  • Create New...