Jump to content

ahmedhalil122

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 8L

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ahmedhalil122's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Привет колеги. Прерових форума, но не намерих точно същия проблем. Инам следния проблем: Десния ми мичаг работи без проблем, обаче като пусна левия се объркват работите. Мигача не че просто не "мига" а и почва да издава някакъв странен звук от бутона за аварийните. Наясно съм, че там всъщност е релето, сменил съм го, ефект няма. Нещата отвън пак са странни. Отпред на фара няма никакво светене, а отзад на стопа мигача свети но остава така без да мига. Както отбелязах смених релето, т.е бутона на аварийните, проблем с бушони няма. Благодаря ви предварително за решенията.
  2. Jager е, работи наполовина, мигачи, дълги, акумулатора светва, свещите, но часовника, километрите и фиса бе бачкат, изобщо няма ток май
  3. Здравейте. Порових из форума, но не намерих точно моя проблем,което е следния. Исках да изкарам километража и го изкарах де, но по време на изкарването ако не се лъжа колата беше на габаритни светлини, не съм сигурен дали беше на контакт, май не. После сложих буксите тръгвам да запаля, колата пали но гасва за 2 секунди, не ми свети часовника, километрите, стрелките, лампата за габаритите, но като пусна мигача примерно работи, или пък като пусна дългите пак ми показва на таблото. Колата е 2000г дизел 110ка.
×
×
  • Create New...