Jump to content

Go Hard Or Go Home

Members
  • Мнения

    72
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi Q3

Персонална информация

  • Пол
    Жена
  • Локация
    Някъде ИЗ островите

Последни посетители

956 профилни разглеждания

Go Hard Or Go Home's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Тоя с изражение на педофил го виждам само бутайки тротинетка.
  2. Обръщам се специално към адмиn @drob4o от който търся обяснение за бана на ник Deeper. Не е предоставена причина за бана, както и не знам за такава, че да се наложи едномесечен бан. Държа на обяснение и най-вече от кога в АКБ се допускат такива "изхвърляния" с права? Не съм чувал до сега да се налагат банове без reason!!! Другото ми въпросче е, поради каква причина темата "някой колега от софия за варна" бе заключена?
  3. Добре де, обясни му за специфичните проблеми. Повечето знаем за тях, но той очевидно не. Срам ли те е да ги изброиш? Или ти е по лесно да му кажеш "взимай го, няма по добро от б6-б7? Ето, аз например му нахвърлях на 2 на 3 какво да очаква. Добави и ти нещо или ме поправи ?
  4. Можеш да се услушваш за шумове от верига, стържене на валове, дрънчане на масленна помпа, турбина виеща на умряло,. Също така можеш да отстраниш капака и да огледаш за изядени кобилици. Странни пушеци от ауспуха, миризма на масло както от там, така и в антифриза. Разкачи си интеркулера и погледни за големи притоци на масло. Това от към мотора... От към скоростите- 2-ра и трета дали влизат нормално (ако е ръчка), ако е автоматик-дали рита при смяна на скоростите и особенно задна- пробвай я на равно или задницата по баир на горе. Като цяло няма кой знае какво за гледане... обичайните неща. П.П. Цените са не обичайни!
  5. Go Hard Or Go Home

    Купих си Q3

    Има ли вариант, ауто стоп/старт-а да се изключи? Не питам от бутона, а като цяло?
  6. Скъпи колега, Съжалявам за недоразумението което се е получило, следствие на не правилно прочетеният от Вас, мой пост! Не на празно писах "В България 10/100". 7,5-8/100 смесен цикъл на хубаво гориво! Това е разхода на колата. Уважавам мнението Ви, че дори и по 5к на година да изминавате, пак бихте сложил газ! Надявам се, че същият автомобил бихте го карал поне 4 години, гонейки "кирията" и когато, след четвъртата година решите да го смените на 1/2 от цената, на която сте го закупил и на 1/4 от цената, която ви е излязал въпросният, искрено ще оцените смисъла на ГУ. Всеки човек иска да кара хубаво и евтино (та ако може и безплатно), но все още не са измислили автомобили на вода или въздух. Желая ви успех в достигането на така желаният от Вас "келепир", па било то и след няколко години. На колегата ivoivanov_77 искрено желая успех с новата придобивка.
  7. Чакай сега. Писал си "Ако иска да кара Ауди" ... Да даде над 10к за въпросното, само и само за да кара Ауди,а същевременно да се опасява за разхода на гориво ... някак си не се навързват нещата. Моето БФБ ми гори около 8/100 смесен цикъл извън и до ден днешен се бия през главата, за чеп ли ми беше да и слагам газ. Тук, в БГ ми дава около 10/100 разход. На газ около 12-13... Мисълта ми е, че за да си избие газовата, колегата трябва да навърти над 10000к и тепърва да започне да е на "печалба" от евтиното гориво. Ако приемем, че тези 10000к ще ги навърти за една година, на края на втората година от гориво ще е спестил да кажем ... 1000лв. Колко време мислиш, че ще кара този автомобил? 5 години още за да усети разликата в цената на горивото ли? Ами хайде, след като правим тънки сметки, да му сметнем и разходите по въпросния и да видим, дали ще му е що годе евтино да кара Ауди на възраст над 15 години ...
  8. @jordanik Не мисля, че е готов за такава сума. Допълнително първоначално обслужване, ГИ (ако е без), тук таме нещо да постегне .... Талони, номера (еко такса ако е внос) и т.н. Минава 15к ... а това не е сума, за 11-12 годишна кола, която може да се даде току така от човек, който най-големият му страх е дали ще може да я кара на газ или не.
  9. Хей, говорим за коли от 2001/2 до 2007/8-а година. Наистина ли смяташ, че Ауди а4 б6 или б7 са най-евтиния и добър вариант? Е как няма да коментираме здравината, а автора иска нещо здраво? 1,8Т куатро е добър вариант, но ако се върнеш няколко поста на горе ще видиш, че той почти се е отказал от него поради трудното му намиране и на нормална цена. Та отново се връщаме до момента, в който искаме не възможното....
  10. Защо говориш за подигравателно отношение? Къде го видя? Дори в поста на NITRO1 няма подригравка. Прав е за това, че повечето хора навъртат по 5-6к на година. Газовото както и нафтата са горива, които са рентабилни да се използват за далечни разстояния и много километри. Голяма част от хората които карат коли на газ са от малки населени места и при тях монтажа на ГУ (особенно скъпа такава) е абсолютно безсмислена. Попитах колегата защо толкова държи да кара на газ, защото това очевидно е водещото при него. Има много по добри и евтини варианти от Ауди. Тук се говори хем за по нов мотор, хем за страх от скъпо или не възможно за газифициране возило.... Темата погледната от началото, до предпоследният пост изглежда като "искам, ама много искам да карам нещо, ама да ми е евтино, комфортно, с нисък разход, евтина поддръжка, по възможност да не се чупи, да не наливам пари в него и т.н и т.н. Ето тук е иронията ... Ауди отдавна не са здрави коли, никога не са били евтини за каране и поддръжка.
  11. А защо толкова държиш да караш колата на газ? Доколкото виждам, това е водещото при теб...
×
×
  • Create New...