Jump to content

miro 777

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B9 Avant, qu

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

miro 777's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Можете ли да ми доставите и монтирате камера за задно виждане за Ауди А4, Б9, Авант, 2016г. Или поне да ми кажете какъв модел камера да за купя от НЕТ-а, 0899 868 009, Мирослав.

     

  2. НИКОГА АВИТЕЛ ! Бях при тях да ми сложат задна камера на Ауди Б9.След "проверка"дали може, ми върнаха колата с развалени настройки на медията! На следващия ден ходих да ми оправят колата, но НЕ! върнаха ми я допълнително с неработещо шофьорско стъкло! След няколко дни ми се обадиха- бяха извикали външен човек, който ми оптави колата ! НИКОГА НЕГРАМОТНИТЕ ОТ АВИТЕЛ! Бихте ли ми казали от къде поръчахте камера за задно виждане и кой Ви я монтира. тел. 0899868008. Благодаря1
  3. miro 777

    Ремап Ауди А4 Б8

    Не съм съгласен! Моята кола беше трета поред в продължение на една година измежду мои познати на която направих ремап REVO и всички са изключително доволни от резултата. Ако се интересуваш от теория по въпроса за REVO, можеш да се обърнеш към Цветан Доновски. Ако желаеш, може да ти дам тел. номер. ... Само за сведение: колата ми е 2013г, сервизирана само в Ауди. Занапред ще бъде сервизирана само при Доновски!
  4. miro 777

    Ремап Ауди А4 Б8

    Абсолютно подкрепям REVO. https://dbros-garage.com/service/revo-tuning Колата си я направих там и съм страшно доволен! Работи перфектно, няма и помен от "гумената" работа на мултитроника! Препоръчвам горещо тунинг REVO.
×
×
  • Create New...