Jump to content

duudah

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 8L

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

duudah's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей колега, и аз се включвам с интерес по темата - и при мен е същото положението с предницата. И аз моята я карам с гуми 195/65/15. Този спойлер отпред закача навсякъде и по улиците ме гледат като извънземен.
  2. Колега, мерси за съвета, но при втора ръка пак трябва да се отваря и гресира и почиства. И аз по начало си мислех за втора ръка, но накрая реших да жертвам едни 50 лв и да си купя чисто ново. Още повече, че му направих рекламация и ми изпрати още едно моторче, което се държи по същия начин така, че трябва да се намери начин да заработи поне едното. За мен най-странното е, че двете моторчета са с един и същи сериен номер, изглеждат еднакво и отвътре и отвън с изключение на платката, но новото изключва чак като подам вода на предните стъкла. Та в крайна сметка сега имам едно ново, което се държи по описания начин и още едно ново със старата платка, което пък върти 2-3 оборота и след това спира изобщо да върти. Моля някой, който е по-наясно да даде съвет.
  3. Здравейте колеги, отдавна следя форума и дойде време и аз да пусна една тема тъй като никъде не намирам отговор на проблема. Имах ядове с пръскалката на задната чистачка на Audi A3 8L 2002 - счупена тръбичка в моторчето като много сходни случаи (всичко друго си работи коректно). Направо си поръчах ново моторче от ebay ( https://www.ebay.co.uk/itm/Windscreen-Wiper-Motor-Rear-Fits-Audi-A3-A4-A6-Allroad-VW-Passat/173905947571?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 ) със същия сериен номер, което след като пристигна и го монтирах се оказа, че не работи коректно. При пускане на чистачката работи нормално, но при връщане на лостчето в нормално положение не изключва. Задната чистачка спира чак когато дръпна лостчето напред, за да пусна течност на предните чистачки. Свързах старото моторче - всичко си работи както трябва. Моторчетата са абсолютно еднавки, но платките се оказаха различни. С бая зор успях да ги разпоя и ги смених, но явно при тази процедура съм прецакал оригиналната платка, защото сега когато пусна чистачката (с новото моторче, но със старата платка) прави няколко оборота и след това спира и повече не сработва. Моля за съвет!
×
×
  • Create New...