Jump to content

Goshu

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А3 8PA

Последни посетители

499 профилни разглеждания

Goshu's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Goshu

    Плафони сенници

    Намерих инсталацията на плафончетата.Това е буксата на главния плафон.Някой знае ли от кои кабелчета да взема + и -?
  2. Goshu

    Плафони сенници

    Здравейте,става въпрос за а3 8п спорбек 2005г.Моя таван няма плафони на сенниците ,а ще го сменям с такъв с плафони.Въпроса ми е ,някой знае ли има ли прекарана инсталация,или ще се наложи прекарване.
  3. Здравейте, имам следния проблем.Купих колата с един ключ 8P0 837 231.Искам да си направя втори ключ и купих този след 2006 г. 8P0 837 220 D . Все още не съм сменил ампулата ,но пробвах да обуча дистанционното.Всичко точно изтрих всички дистанционно от Channel 00. След това влязох в първи канал,написах две на New Value ,TEST,SAVE,цъкнах копчетата на дистанционните и ги задържах по няколко секунди(мигачите премигнаха за всяко дистанционно за да потвърдят че са обучени )Done Go Back.Пробвам оригиналното дистанционно и работи,но новото не работи. Влизам пак в Channel 1 и на Count ми показва само 1 . Опитах по няколко различни начина,но винаги същата работа.Моля ако някой може да помогне да даде съвет или ако познавате някой от град Варна ,който можете да ми препоръчате ще съм ви благодарен. Благодаря предварително.
  4. Goshu

    Ключ А3

    Добре,благодаря.Има ли някъде цялата процедура описана понеже не съм много запознат.
  5. Goshu

    Ключ А3

    Здравейте, имам А3 Спортбек 2005г.Имам една питанка,понеже съм със стария модел ключ , има ли начин да мина към този който е след 2006 г.
  6. Здравейте,колата е A6 4F 2.0 TDI 2006 г. код на мотора BRE . Имам 2 проблема,единият е че след по-дълъг престой например вечерта например на сутринта,пали трудно и понякога дори не пали.Като когато не пали се “чуди” и след 3 4 опита за палене акомулатора баталясва.Акомулатора го замериха и казаха че е перфектен,а четките на стартера ги подмених с нови , но без резултат. Другия проблем , е че колата претриса на празен ход.При натискане на съединителя проблеми не изчезва ,което ме навежда на мисълта ,че не е маховик.Като когато загрее ми се струва че вибрациите се усилват.Дюзите да проверени на диагностика и изглежда да са добре. Ако някой има ли някакви препоръки или съвети , ще съм ви благодарен.
  7. Здравейте,колеги търся да закупя с-лайн пакет за Audi A3 Sportback 2005 г.Номера на цвета е LZ7L.
  8. Goshu

    Борд компютър

    Здравейте колеги,имам въпрос когато натисна ресет бутона на дясното лостче ме праща в този екран. Та въпроса ми е какво ще покаже дисплея, ако купя навигационен диск и го сложа.
×
×
  • Create New...