Jump to content

AKB FAN

Members
  • Мнения

    130
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Кю

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

AKB FAN's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не братле, колата ти е 12 годишен дизел. Имаш я от 5. Обявена е на 204000км. Ако имаш сервизна история, доказваща километрите би било добре, но въпреки всичко, дори и да е така всичко което е изброено по горе трябва да бъде подменено В най-добрият случай, колата ти е на двойно повече километри и някой някога го е правил това НО ....
  2. Може да бъда "взет на заем" от един друг проект тук, в този раздел
  3. Ясно ... Ами аз нямам какво да добавя повече
  4. Значи автоматично трябва да се приготви за смяна на по-горе изредените неща
  5. В момента ще ти е трудно да го разбереш заради ниските температури. Ако имаш възможност (гараж) вкарай си колата и утопли помещението. Ако Екон-а не ти изгасне, имаш прецакан или датчик за високо налягане или просто липса на фреон. Евентуална диагностика на 99.9% ще ти изкара "Датчик за високо налягане". Това в повечето случаи не е вярно и е отново липса на фреон.
  6. Дай му сега на човека и повече информация, какво е правено, какво не е . Какво е състоянието на автомобила (ясно е, че е перфектно) по принцип. Мисля, че при тоз мотор, ръчните са нещо, с което може да се живее спокойно.
  7. Не са лоши. Някъде да съм написал слаби? А това за ДЕПО ... просто не ми се коментира.
  8. Ти осъзнаваш ли какво неудобство си създаваш? Първо- ще има функционалност само на дълъг път(и то ако не си ползваш телефона). Второ- колкото и да ти е фаст чардж, ти дефакто не можеш да си ползваш телефона, който ще ти стои В подлакътника. Ако толкова много искаш да имаш безжично зарядно, има мноооооого ама много афтърмаркет универсални устройства, които за по малко пари ще ти вършат в пъти по - добра работа и ще можеш същевременно да си използваш девайса.
  9. Ако си продаваш колата, що не хвърли направо линк към обявата?
  10. Ако става въпрос, голф 2 също има брутално добри фарове. Не разбирам за какви тунинги от чичо Пешо говориш. Става въпрос за рециклиране на фарове. Ами дай да спрат от движение всички аудита от преди 2010 заради слаби фарове? То голям проооблем стана за някакви си 200лв бре. Бати дилемата бати мисленето. Автора може да си вземе и китайци, енджъл, девил, год'с айс и всякви такива. Мнението ти какео общо имаше със запитването на автора?
  11. Не им се вярва на хората... ама е нормално. Предпочитат да дадат 100лв за китайски ксенон, от колкото да рециклират фарове. Върви после им обяснявай, че си светят ок.
  12. Когато си купиш колата, ако няма заводски ксенон (а дори и да има) отдели още малко пари и си рециклирай фаровете. Сумата не е колосална,а ефекта е повече от добър. На пук на повечето мнения тук смея да твърдя, че моята б6 я купих с перфектни за годините си фарове. Не съм усетил недостиг на светлина, а дългите са супер.
  13. Супер. Това беше най-важното. Помоли го да ти изпрати гаранционната карта като копие или друг документ, който да го.провериш тук, в порше за всеки случай просто. Виж дали ще ти го.признаят и ако е така няма какво да му мислиш.
×
×
  • Create New...