Jump to content

Borkko

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B9 Avant

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Borkko's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Borkko

    Nox сензор

    Иска ми се да е нов. За сега NOX 1 е оправен. Имаше прекъсната връзка. За да бъде и полезно за някой друг, ето от тук взех сензора, но без модула към него, защото нямат наличност. https://xenons4u.co.uk/nox-sensors/audi-nox-sensors.html Не доставят до БГ, но GGBG вършат работата. Подготвяте си кербовачни клещи и читави клеми за свързване на кабелите и действате. Но ако имат целия модул ви съветвам да не си играете с рязане на кабели. Все още ме притеснява, че скоро пак ще светна, защото, не успях изобщо да локализирам къде се намира NOX2. Като информация в мрежата намирам, че 2tdi е с един сензор, но пък на диагностиката дава неприемлив сигнал NOX2. Всичко по пода прегледах и няма нищо подобно.
  2. Borkko

    Nox сензор

    Здравейте, на скоро ми светна чек енжина и се оказа, че нокс сенсора ми е за смяна. Цените им в БГ почват от 1200лв. за моята кола - 2016, 2TDI, avant 150 коня. Някой да е купувал алтернативни варианти от България? Опитах с един магазин от англия, но за жалост нямат целия комплект сензор с модул, а само сензора и сега дава и electrical fault...най-вероятно не добра връзка, та ще го свързвам на ново. Освен това се оказа, че Nox 2 също е за смяна... Не ми се разправя пак с англичаните и се чудя къде в БГ да го търся на по-добра цена.
  3. Borkko

    Aуди 2018

    Здравейте, аз съм със същия мотор, с предно само 2016 с дсг, същия салон без виртуалния кокпит. Прилично си върви колата. Има тяга, не е за състезания, но е доволно. Разхода е приличен 6-7 градско София. На фона на 124ката ми е цвете! 😃
  4. Borkko

    A4 B9 avant пожарогасител

    Явно е така както казваш. Намерих един подходящ размер който влезна в мрежичката в дясно на багажника. За сега така ще я карам.
  5. Здравейте, от скоро съм собственик на такъв автомобил. Супер е колата, но не успявам да открия пожарогасителя. Може ли някой да ме светне дали си има специално отделение за него, за да проверя дали изобщо имам или да си купувам? Ако мястото на питамето ми не е тук, моля да ме извините. Ще коригирам каквото е нужно. Ето една снимка за цвят, малко е мръсна но времето е такова.
×
×
  • Create New...