Jump to content

Pdt13

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А6 4ф

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Pdt13's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Pdt13

    Припасване на фар, къде?

    Знам как става,но нещо с механизмите отдолу не е ок. Бяха изпочупени,намерих други, но не става, не знам да няма криво нещо... затова питам,ако някой случайно е имал зор с фаровете също, или просто знае къде предлагат конкретно и тази услуга,нека сподели.
  2. Здравейте! За съжаление претърпях леко ПТП, предната броня леко се изметна и спука левия фар. След ремонт на фара / стъкло + ушички/ дойде време за припасване,но нещо не мога да се справя сам 😁 . Някой може ли да препоръча къде в Пловдив или околието мога да отида и да ми напаснат фара по купето, така както трябва да бъде?
  3. Здравейте, търся да закупя предна лява лапа за стабилизираща щанга за а6 4ф 3.0тди, тъй като никъде не намирам нова.
  4. Pdt13

    Проблем след удар

    Здравейте, след като автомобил засече пътя ми, предотвратявайки ПТП се качих на 1висок тротоар. Започна да се чува едно потропване от предницата, след като я погледнах на канал видях, че има ,,отрязана" част до стабилизиращата щанга (вижте снимката). Въпроса ми е как се нарича тази част, лесно ли се сменя и дали върви с тампони към нея. Колата е A6 4f 3.0tdi sline 2007. Благодаря ✌
  5. Здравейте! Малко съм ,,бос" с колите, имам 2въпроса, на които се надявам да отговорите . 1) След смяна на предни накладки погледнах диска и се оказа,че новите накладки не докосват диска по цялата повърхност(и на ляво и на дясно колело) и като че ли във външната част са малко по-отдалепени от диска. Вече съм изминал около 300км. Накладките са ABE, а колата 4F 233к.с. 2) Също след смяната се получи свирене в движение от предно ляво колело и леко пукане при спиране. След разговор и преглед, майстора ми обясни, че това е така заради ръба по вътрешния диаметър на диска. Съветва ме или да отида да ми изпилят диска, или да си карам така докато се напаснат накладките. Мога ли да му имам доверие или проблема е друг?
  6. Здравейте, карам 3.0tdi 233к.с. 2007г, от известно време като включва 3та(или може би само тук го чувам аз,тъй като на по-висока предавка се движа по-бързо) се чува съвсем лек звук,нещо между прискърцване и ,,кихане"(не знам как да го обясня😁) , като съм на 3та при плавно подаване на газ и рязко махане на крака от газта се чува същия звук,дори и като сложа лоста на +/- . Утре смятам да я закача на диагностика, някакви идеи какъв може да е проблема?
×
×
  • Create New...