Jump to content

Dekataaa

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B6

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Dekataaa's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Чува се в дясно някъде в краката не е карето.
  2. Таакааа, на място като въртя волана се чува припукване и чукане в краката. Явно рейката е виновника в случая. Колко може да изкара така, докато събера пари за нова понеже знаааам какъв е филма с рециклираните?
  3. Понеже не разполагам с подемник. Най - правилно как се проверява? Да откача от двете страни накрайниците и да гледам или да откача от едната страна и да изкарам напълно пръта и да гледам?
  4. Гледаха всичко. Наскоро минавах реглаж понеже сменях накрайниците. Казаха че няма проблеми по предницата. Рейката за луфтове не саа гледали.
  5. И вътрешните накрайници са сменени да.
  6. Предницата сам си я сменях понеже като сменях амортисьорите се наложи да режа болта който хваща горните носачи. Така от двете страни се наложи да сменя горните и реших цялата предница да сменя. Тропането остана. Имам известни съмнения в тампона на двг но ще видим. Рейката и нея ще проверя. Носачите са стягани с работно положение както си пише в книгите. Относно дебитомера, не съм пускал адаптация. Не знаех ще трябва да се пуска адаптация след смяната. Ще го пробвам.
  7. Здравейте колеги. Колата е A4 B6 1.9 tdi 131hp AVF. Имам тропане в предницата. Сменил съм всички носачи, кормилни накрайници, биалетки и ампртисьорите. Възможно ли е от тампона на амортисьора да ми хлопа сериозно предницата? Рейката е здрава не тече и мисля че няма луфтове. Другия проблем е че ми дава грешка Implausible signal на дебитомера. Смених го с чисто нов Пиербург, затапих егр и всички турбо пътища са здрави. Някакви идеи?
×
×
  • Create New...