Jump to content

kristakos

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 8l 1.9TDI

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

kristakos's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да си отговоря на питанията сам, все пак ако някой ретрофитва същият панел. Намерих единствено информация в този полски сайт . И малко превод на описанието на пиновете: Pin 1 (panel) бутон MENU -> Pin 8 (син в 32-пинова букса) Pin 4 (panel) захранване за осветяване на панела -> pin 17 (зелено в 32-пинова букса) Pin 6 (panel) завъртане на копчето обратно на часовниковата стрелка -> pin 12 в 32-пинова букса Pin 7 (panel) завъртане на копчето по посока на часовниковата стрелка -> pin 28 Pin 8 (panel) ENTER, натискане на копчето -> pin 25 Pin 9 (panel) захранване -> предпазител S5 10A Pin 10 (panel) маса на панела и осветеността му
  2. Предполагам, но за 99? Сигурен съм, че поне някой е пробвал за да сподели.
  3. Извинявам се ако разводнявам темата. Преди съм пробвал ELM327 на моята A3 8L ALH 99 и не успя да се свърже с колата. Та въпроса ми е: някой успявал ли е да подкара такъв тип диагностика ELM327 на спомената кола със същият двигател и година ? И ако да, от къде да се сдобия джаджата?
  4. Здравейте. Взех този модул за управление на медия/навигация. 8E09197215PR До колкото знаем е от AUDI A4/A41/RS4 Прикачил съм и снимки. Някой случайно да знае пиновете кой какъв е или ако има диаграма за свързването на модула? Поздрави!
  5. Странно е че при мен се оправи без да съм пипал нищо или поне за сега не ми го е правила. Така и не стигнах до това да проверя дори маслото в кутията или да калибрирам жилата.
  6. Да ъпдейтна темата с резултати от моят труд. Най-накрая намерих време и замених модула с точен еквивалент. Тръгна си без проблеми и се оказа, че абсолютно всичко по колата работи.(свързано със системата за безопасност) или поне съм сигурен за шофьорската, пасажерската и бековете в седалките, че не са резистори
  7. Явно никой освен мен не се е сблъсквал с проблема. Открих, че в bulautoточкаком предлагат точно тези ролки и чакам да поръча и да ги сменя.
  8. @Veselin91 то има, но не и за моят проблем. Единствената ролка от линка е тази "централната" където се навива жилото и се свързва ел.мотора. На мен ми трябва ъгловата която съм оградил в червено.
  9. Здравейте! Имам проблем с предното шофьорско стъкло. Имам счупена ролка (оградил съм я в червено). Въпроса ми е дали се продават резервни и изобщо дали може да се ремонтира или трябва да си намеря цял стъклоповдигач (това в синьото)? Всички водачи са добре на пръв оглед а ролката е счупена и виждам как жилото е излязло.
  10. @evg_eni Тук човека е обяснил как става доста подробно и ясно
  11. Така, огледах много внимателно механизма над скоростната кутия - там абсолютно всичко е здраво с приемливи луфтове според мен, клонящи към внушаване, че даже ги има. Реших да напръскам всички връзки и движещата ос на самият механизъм с WD, след това скоростите влизаха една идея по-мазно. Разгледах и под маншона на скоростният лост, там отново всичко е здраво. Маслото не успях да проверя, че стана тъмно. @Yavch0 точно за това и писах тук, за да получа някакви предложения и идеи защо може да се получава. Планирам да извърша калибрация на жилата ако маслото е наред и продължава да прави проблеми.
  12. @Yavch0 Прегледах темите, даже още доста такива прочетох, но аз нямам нищо счупено на пръв поглед което може да се види без разглобяване. Днес след работа ще огледам по обстойно, механизма на скоростният лост под маншона и маслото на кутията и ще докладвам. От написаното от теб разбирам, че си сменял такъв механизъм. Лесно ли става ако до там опре работата? Едит: при мен се губят всичките скорости, а не конкретни
  13. @Yavch0 Здрасти, какво представлява този механизъм разглобен?
×
×
  • Create New...