Jump to content

Mironich

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Mironich's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Смятам, че такъв тип форуми са най-хубавото нещо което можем да имаме и да се опитаме по Български да не го разваляме и размиваме със спорове. В крайна сметка хора, които са си патили и са минали по вдин път могат да изкажат много по-стойностно мнение от каквито и да е напудрени обяви. В крайна сметка колкото и да се гледа и да се чудиш къде евентуално няма да те излъжат и прецакат с един пари - проверяваш, ходиш, питаш, разправяш се сервизи истории и се съгласяваш на най-малкото зло. Не сме порастнали за чисто нови коли, за да ни е по-лесен избора и минимален риска
  2. Всички, които са дали мнение до момента са прави. И да, проверявам и автокъщите и хората ако е от частно лице и номерата и звъня и оглеждам. На доверие за такива неща не може да се разчита, а късмета се свежда до това предният собственик да е бил достатъчно съвестен да я поддържа коректно. Като цяло имам негативно мнение за автокъщи и подобен тип обяви. Затова гледам и проверявам вече 2 месеца и пиша на места като това.
  3. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11560581384667966 Това отново ли е съмнително
  4. Хаха това ми го пратиха от 3 различни места... Като гледам е известно
  5. Благодаря за офертата, предпочитам да не е Комби обаче
  6. Е това е хубаво, за това пиша по такива места и точно това се опитвам да избегна- да съм наивен. Не искам да се гъзаря, а да си ползвам колата и да ми е сигурна. А питам, защото не знам а има хора, които знаят и ще кажат.
  7. Не е фрии, 30 лева е проверката. Carvertical пробвах, сега някои пишат, че е измама и т.н. други пишат, че е много иновативна и точна технология не знам. Това намерих това ползвах.
  8. Ами конкретно терминологията е, че не са открити проблеми по всички критерии, за катастрофи, кражби, корекции по километража. Единственото интересно е, че за пробег няма конкретно регистрирани отмервания
  9. Благодаря, дано и да успея да уредя тест драйв и проверка в сервиз. Не ми се иска макар и на старо да взема кола за близо 20к и да я вкарам в сервиза от раз, някак си не ми идва естествено така да се случи
  10. Няма записи за проблеми или катастрофи. Няма проблеми свързани с одометъра - подмени и несъответствия, но единственият записан пробег е 12км през 2008, което ме навежда на мисълта, че просто не е воден регистър и сервизна история. За всички останали проверки също не намира проблеми.
  11. Това е със сигурност първото нещо, което ще направя, но бих искал мнения преди дори да стигна до там. По VIN съм проверил иначе няма нещо притеснително, но знам автокъщите как замазват проблеми и връткат километражи.
  12. Здравейте, интересува ме мнение от опит конкретно за този модел и дали има по-качествен с подобни параметри. Става дума за кола втора ръка 2009г. Дизел около 130 000км. А6 и А8 също са варианти, идеята ми е ако има ясно изявени проблеми с определена комбинация от параметри или конкретен двигател. Както знаем всичко останало е на късмет и поддръжка от предният собственик. Това е модела, на който съм се спрял
×
×
  • Create New...