Jump to content

Niki0813

Members
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi Q5 3.0TDI2010г.

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

444 профилни разглеждания

Niki0813's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. https://www.realworldwildlifeproducts.com/uncategorized/online-video-poker-free/
  2. Така е но все пак не е животоспасяващо така че е въпрос на време!
  3. Китаеца ще ми изпрати нов кабел и ще видим! Ако не сработи го връщам!
  4. Китаеца ми изпрати схема ка трябва да отговаря при проверка С кръгче и квадрат е неговата схема -
  5. https://share.icloud.com/photos/0fJ19tprz65YlElO9PtdtaZhA Моят проблем е показан в това видео. Мисля си че проблема е в кабела за видео сигнал от мми към китайския модул - не можах да намеря никъде друг да пробвам. Ако някой колега разполага с таков устройство ще се радвам ако се съгласи да пробвам с неговия!
  6. Звука ми ясно как ще го оправя но проблема е че не преминава “ видео” сигнал презкитайчето от ММИ към ЛСД то - китаеца се слага между тях, екрана угасва и нищо не се вижда - или кабела е дефектен или устройството!
  7. Линк за кое? https://www.aliexpress.com/item/4000155873384.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.75224c4dq3NNrB Това е което поръчах!
  8. Здрвейте колеги, взех си въпросния Карплей от Алиекспрес. Колата е Q5 2010г с MMI 3gHigh- Имам 2 слота сд карти и място Сим карта, в жабката има AMI букса на която съм закачил стра iPhone 3gs като iPod и работи! Та на въпроса с Карплейя - разглобих всичко и свързах всичко по схемата, нагласих джъмперите 000111 вързах LVDS кабелите - от ММИ към Карплей и после към монитора. Стартирах и зсвири радиото но дисплея не заработи! При натискане на Нави бутона продължително дисплея светна и се включи Карплей модула -междувременно радиото все още звучеше! При натискане на бутон радио или телефон например дисплея угасва! Някакви идеи за помощ? Имам афтермаркет камера за задно виждане - елиминирах я за теста но без успех!
  9. Замерванията оставям на теб! Аз нямам проблем! Както казах Успех!
  10. Аз щека имам! И проблеми с нивото нямам! Колегата ти писа как варира нивото 1-2мм! Успех!!! Имам проблем с нивото на резервоара - колкото и да наливам все пада - защо ли? Само газ иска този мотор - железен е!
  11. Не съм твърдял никога това- след престой на автомобила нивото на маслото се покачва Защото се стича в картера ! Физика
  12. Съгласен !Колегата да си направи гликол тест с проба от маслото- дали има антифриз вътре - за да му е мирна главата! Хубавото ДВГ масло има минимални разширения и свиване! Според мен измерването не се прави правилно - при еднаква температура на двигателя, престой и позиция на колата!
  13. Имаш проблем но не правиш нищо да го отстраниш - по форумите никой няма да ти оправи колта! Много хора ти казаха какво да направиш...
  14. Е щом е така значи сам си дал отговора - когато е топло маслото е 8литра а когато истине 7 литра! Нищо чудно - физика!
×
×
  • Create New...