Jump to content

Сиси

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Рено

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Сиси's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, бихте ли ми дали съвет,към кой майстор да се насоча. Проблемът е, следния - не ми работи блутуут модула на колата и не може да направи връзка с телефона ми. Един майстор ми каза,че втора употреба ще ми струва 800 лв с поставянето,но за мен е много и искам съвет от някой,който е имал този проблем или има информация за човек, който може да го оправи. Колата е А4 ,2 дизел,2010г.,143 к.с.. В София. Благодаря предварително.
  2. @Gangbango доста над възможностите ми. Все пак ,благодаря.
  3. @Gangbango гледам, че има два вида двигатели,233 к.с и 239 к.с. ,от кой вид е и каква е ориентировъчно цената. Покупката не ми е спешна,за момента си карам старата.
  4. @Gangbango може ли малко подробности, коя година е, за каква цена? По-горе четох,че обслужването на А6 е х2 спрямо А4,така ли е?
  5. Сама няма как да си правя ремонти,а,доколкото разбирам от мненията до тук,колите от тая марка ,по стари от 5-6 години са много проблемни. Гледам,един познат,че кара БМВ,2009г и няма никакви проблеми, може би към това да се насоча.
  6. Да разбирам ли че Ауди от тия години е проблемна кола и да се ориентирам към друга марка ?
  7. Благодаря, да разбирам ли, че най-добрия избор е 2.0 ,,дизел,143 к.с ,след 2009 г. ? Да уточня, че бюджетът ми е 12 х. лв.
  8. а към кой мотор да се насоча? В момента събирам информация,преди да пристъпя към покупката.
  9. Да,2.0 143 к.с. Към тоя модел ми е изборът.
  10. В такъв случай, дайте съвет,какво да гледам при покупката на А4 ?
  11. Здравейте, има ли някой,който да има впечатление от разликата в подръжката и текущите разходи за А4 2.0,143 к.с и А6 ,3.0,232к.с. За другите разлики прочетох,интересува ме само това. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...