Jump to content

ill nino

Members
  • Мнения

    120
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    R8 5.2 FSI

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ill nino's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Кое по точно не ти хареса, колега?
  2. Моето в чужбинско над 8 не скочи. В Бг 10 бенз зимата. 1.9тъдъй ми гореше толкова ... куул.
  3. Колежке, ако искате можем да се видим на по кафенце. Ще ви обясня за дизела и бензина. Ще ви доставя и 1.8Т да покарате.
  4. Ама то при някои юзъри няма телефон, който да изкара повече от 3 часа например. Това база за сравнение ли е, или грешни данни заложени от производителя? За мен е просто неправомерно ползване на устройството.
  5. Без значение какво пишете колега, 1.9 не е кола за млада майка!
  6. Ти да не би да искаш да и набураш собственият си дизел? Абе човек, не те ли е срам да предлагаш 1.9 на жена с дете? Това дете зимата с 2 чифта юргани ли да го завива? Или к ти ще развиеш теорията за подгрева? Вече се уливате направо!!!
  7. 1.8Т 150кс- 1900об/мин. 1.8Т 163кс 2000об/мин. Не знам как върви колата с изключено турбо. Знам, че няма логика да го изключваш. BFB върви леко и приятно и преди 2к и след тези обороти. Колата се усеща "лека", разход и вървеж прилични. Не се сещам на колко беше със 120...мисля, към 3500-4000. Звука от 4 цилиндров мотор и като за 4 цилиндъра. Предполагам, баща ти и дядо ти не са карали винаги от 6 цилиндъра на горе. Към колежката- 2 врата кола с дете има много плюсове. Мога да ти предложа много хубава а4 б6 с десен волан.
  8. Кажи какво искаш и ти го пращам :D Къв ти е нот-а? Имам един Z флип в момента, на около 2к ще стъпи на продажна цена.
  9. Автомобила е за жена с дете. Какви дупки какви 5лв? Сигурен съм, че караш нещо без дупки и с ниски обороти извтнградско.
  10. Стига ве, а3 вика не била подходяща за майка с дете.
  11. Да ве, то и аз, при положение, че предимно ползвам андроид за работен го намирам за по "универсален", Един вид ми е като нокия с фенерче срещу безумните HTC с уин. Ся например се дразня, че не мога да си метна мой ринг тон за входящо :D
  12. p30 е по телефон, от колкото s10,факт. От X серията нямат бутон айфоните. Явно ползваш 7 или 8. Свиква се. И мен ме дразнят доста неща, но се свиква. Има доста опростени неща за сметка, на тези с кпито не можеш да свикнеш. Това със смс-а към последно избран контакт не го разбрах. Какъв е проблема там? Батерията на 7-цата ми държеше като вол. Даже отиде при колега от форума, би могъл да потвърди.
  13. Тук виждам 3 варианта. Както и да е. Аз бих ти препоръчал 1.8Т. Дизел не ти трябва, ще умреш от студ зимата. Разхода му е неоправдан, проблемите поради каране градско също (ако ти е за градски автомобил). Колата от линка ми харесва, особено за това, че е с 4 врати.
×
×
  • Create New...