Jump to content

Petur01

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А3

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Petur01's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, понеже колата ми е иммо3, сложих табло от 2001 по етикетите, предполагам е също било иммо3, но на дигиталния часовник пише 1999г., най-вероятно е преправяно на иммо2. Как мога да го наглася, имам ваг ком, командер, тахо ? Благодаря ви предварително !
  2. Моето беше с дигитален часовник това също е, гледах ги, не са запушени.. вече за проблем в таблото не знам
  3. Това ще го направя тези дни, колега ! Но въпроса е дали ще проработят тези лампи? Пробвах и с едно друго(необучено) светват си лампите, но на това от С3 нито мига имобилайзера, нито светва EPC, нито чек(а сонда не ми работи и си свети чека).
  4. Здравейте, имам следния проблем : Взех километраж от S3 8L слагам го на ауди А3 8L(бензинова) и като дам контакт не ми работят индикациите : Check engine, EPC, имобилайзера.. светват само Airbag, ESP, ABS, акумулатора, пробвах 2/3 пъти, извадих буксите, викам от тях нещо, но не и не.. Сивата букса все още не съм я свързал, но ме съмнява да е от нея, да не би да не поддържа таблото от С3 всичко обикновена А3.. На моето табло си свети всичко изброено(гледах да няма лепенки по диодчетата - няма). Ще съм благодарен, ако някой помогне !
  5. Последно, кое бихте ми препоръчали ваг тахо или ваг командер, понеже, както казах цената е с 2лв. разлика ?
  6. Демек на ново табло - няма да мога да обуча ключовете от старото ?
  7. Здравейте, колата е А3 2001. Обмислям да купя от склад66 ваг тахо, за да си прочета пина, обуча ключове и може би фул фис скоро, та ще стане ли за този модел и година с ваг тахо? как да разбера с кое immo 1,2,3 съм, пише ли на таблото или с ваг тахо ще видя? Благодаря предварително ! П.П - или да взема ваг командер, цената е 2лв разлика в склад66
×
×
  • Create New...